MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δωρεάν δενδρύλλια σε οργανωμένα σύνολα για αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

Advertisement

Sponsored by exness

Δωρεάν δενδρύλλια σε οργανωμένα σύνολα από Υπουργείο Γεωργίας για αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

Αριθμό δωρεάν δενδρυλλίων σε οργανωμένα σύνολα θα παραχωρήσει και φέτος το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, σύμφωνα με ανακοίνωσή του. Η δράση γίνεται στο πλαίσιο υλοποίησης της Υπουργικής Απόφασης για δωρεάν παραχώρηση δενδρυλλίων με σκοπό την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, με τίτλο «Φυτεύω για το Kλίμα».

Advertisement

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, αιτήσεις μπορεί να υποβάλλονται στους κατά τόπους δασικούς σταθμούς σε έντυπη μορφή, ή με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, από την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022.

Σημειώνεται ότι δικαιούχοι δωρεάν δενδρυλλίων είναι μόνο δημόσιοι φορείς και οργανωμένα σύνολα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμοι και Κοινότητες), του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Σχολικές Μονάδες), άλλες Κυβερνητικές Υπηρεσίες (Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αστυνομία, Εθνική Φρουρά, Νοσοκομεία, κτλ), Εκκλησιαστικές Αρχές (Εκκλησίες, Εξωκλήσια, Μοναστήρια) και άλλα οργανωμένα σύνολα και πρωτοβουλίες πολιτών που αποδεδειγμένα έχουν εξασφαλίσει κατάλληλη γη για δενδροφύτευση.

Έντυπα αιτήσεων είναι διαθέσιμα στους κατά τόπους δασικούς σταθμούς και στην ιστοσελίδα
του Τμήματος Δασών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network