MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΔΗΣΥ: «Κρίσιμη η εβδομάδα για το Κυπριακό»

Advertisement

Sponsored by exness

Τι αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ σε γραπτή του δήλωση – «Η δική μας πλευρά, ξεκαθάρισε πολλές φορές πως είναι έτοιμη για να επαναρχίσουν ο συνομιλίες από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντάνα», αναφέρεται μεταξύ άλλων

Advertisement

Κρίσιμη θα είναι η εβδομάδα για το Κυπριακό, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου.

«Ο πρόεδρος Αναστασιάδης είναι ήδη στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευσης του ΟΗΕ. Είναι, αδιαμφισβήτητα μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό και για το μέλλον της πατρίδας μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Η δική μας πλευρά, ξεκαθάρισε πολλές φορές πως είναι έτοιμη για να επαναρχίσουν ο συνομιλίες από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντάνα στη βάση του πλαισίου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ», προστίθεται.

Ελπίζουμε, συνεχίζει η ανακοίνωση, «πως την ίδια ετοιμότητα εξέφρασε προς την κ. Λουτ, την ειδική απεσταλμένη  του κ. Γκουτέρες,  και η τουρκική  πλευρά στις συναντήσεις που προηγήθηκαν».

«Εμείς δηλώνουμε για άλλη μια φορά πως η επανέναρξη του διαλόγου στη βάση του πλαισίου Γκουτέρες είναι ο μόνος δρόμος για να καταφέρουμε να επιλύσουμε το Κυπριακό πρόβλημα. Προσδοκούμε πως ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ θα ανακοινώσει  τα επόμενα βήματα αυτής της διαδικασίας», καταλήγει.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network