MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διπλό το θανατηφόρο στην Πάφο… Δεν άντεξε ο Γρηγόρης

Advertisement

Sponsored by exness

Σε διπλό θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο στην Πάφο – Δεν τα κατάφερε τελικά ούτε ο 31χρονος Γρηγόρης Ανδρέου, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών – Νεκρή και η πολύτεκνη μητέρα Ευγενία Λουκά

Advertisement

Ανείπωτος ο πόνος για δύο οικογένειες στην Πάφο καθώς σε διπλό θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε στις 18:40 της Πέμπτης, στον κύριο δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών εξέπνευσε και ο 31χρονος Γρηγόρης Ανδρέου που μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για πατέρα τριών ανήλικων παιδιών με καταγωγή από το διαμέρισμα Πόλης Χρυσοχούς και τέως κάτοικος Πάφου. Πρόσφατα μάλιστα ο άτυχος Γρηγόρης έγινε πατέρας για δεύτερη φορά αφού η γυναίκα του έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Τροχαίας Πάφου, Ζήνων Ψαθίτη, ο 31χρονος πατέρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση ωστόσο υπέκυψε στα τραύματα του.

Στο ίδιο τροχαίο «έσβησε» και η 42χρονη Ευγενία Λουκά από το Γουδί, της επαρχίας Πάφου, η οποία είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, τα τρία εκ των οποίων ανήλικα.

Το διπλό θανατηφόρο σημειώθηκε στις 18:40 της Πέμπτης, στον κύριο δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το διπλοκάμπινο, που οδηγούσε ο 31χρονος, και το σαλούν όχημα, που οδηγούσε η 42χρονη, συγκρούστηκαν μετωπικά.

Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network