MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διπλό μέτωπο πυρκαγιών στην Αγία Νάπα… Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Advertisement

Sponsored by exness

  Δύο πυρκαγιές βρίσκονται εδώ και μία ώρα σε εξέλιξη σε μέτωπα της Αγίας Νάπας και καταβάλλονται προσπάθειες για κατάσβεση τους από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.  

Επί ποδός η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία βρίσκεται για άλλη μιά φορά σε συναγερμό καθώς μέσα σε λίγες ώρες μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται σε δασική περιοχή στον Κόρνο, μέλη της κλήθηκαν να ανταποκριθούν σε πυρκαγιά στην Αγία Νάπα.

Advertisement

Η Cyprus Times επικοινώνησε με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή «στην περιοχή της Αγίας Νάπας μαίνονται δύο πυρκαγιές που ξεκίνησαν γύρω στις δύο μετά το μεσημέρι. Η μία πυρκαγιά είναι στην πρώτη έξοδο Αγίας Νάπας στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Παραλιμνίου και η δεύτερη στον κυκλικό κόμβο της Αγίας Νάπας και η δεύτερη είναι λίγα μέτρα μακριά».

Αργότερα, μιλώντας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων είπε ότι για κατάσβεση των πυρκαγιών μάχονται τρία οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου, ενώ γίνονται προσπάθειες για να μεταβεί στη σκηνή ένα αεροσκάφος, το οποίο πραγματοποιεί ρίψεις νερού για κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά την περιοχή Κακορατζιάς.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network