MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Διπλό θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συνέβη δέκα λεπτά πριν από τη 1 το μεσημέρι στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, κοντά στο χωριό Άλασσα – Δύο ακόμα νεκροί στην άσφαλτο

Advertisement

Το δυστύχημα συνέβη όταν 60χρονος Ε/Κ που οδηγούσε το όχημα του με κατεύθυνση τη Λεμεσό, λίγο μετά τη γέφυρα της Άλασσας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο ενοικιάσεως, στο οποίο επέβαινε ζευγάρι 49χρονων Γερμανών τουριστών.

Από τη σφοδρή σύγκρουση οι δύο τουρίστες βρήκαν ακαριαίο το θάνατο, ενώ ο 60χρονος τραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Λεμεσού. Για τον απεγκλωβισμό τους από τα συντρίμμια χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Εξαιτίας του δυστυχήματος, ο δρόμος Λεμεσού – Πλατρών στο ύψος της Άλασσας παρέμεινε κλειστός για τέσσερις περίπου ώρες. Η αστυνομία καλεί, πάντως, τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες λόγω της ύπαρξης λαδιών στο οδόστρωμα που το καθιστούν ολισθηρό.

Το σημερινό είναι το όγδοο τροχαίο για φέτος στην Επαρχία Λεμεσού, που ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών στους εννέα. Τα εφτά από τα 8 θανατηφόρα δυστυχήματα σημειώθηκαν στην ύπαιθρο, γεγονός που προβληματίζει την Τροχαία. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αιμίλιος Καφάς, Αξιωματικός Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού «Ίσως οι οδηγοί να βρίσκουν ευκαιρία ότι είναι δύσκολο να αστυνομευθεί το οδικό δίκτυο στην επαρχία και ιδιαίτερα στις ορεινές περιοχές και αναπτύσσουν ταχύτητες ή διενεργούν άλλες παρανομίες οι οποίες μπορούν να αποβούν και θανατηφόρες».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal