MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δίπλα στους στρατιώτες της πράσινης γραμμής η Αρχιεπισκοπή Κύπρου

Advertisement

Sponsored by exness

Στο πλευρό των στρατιωτών, που υπηρετούν στα φυλάκια τής πράσινης γραμμής, βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, με μέριμνα του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής, ο Επίσκοπος Καρπασίας Χριστοφόρος, εκπροσωπώντας τον Μακαριώτατο, μετέβη το πρωί της Δευτέρας, 20 Δεκεμβρίου, σε φυλάκια τής Εθνικής Φρουράς, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Άμυνας, Χαράλαμπο Πετρίδη, τον Αρχηγό, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, τον Υπαρχηγό Κώστα Χρυσηλίου και τον Υπεύθυνο Θρησκευτικής Διαφώτισης στην Εθνική Φρουρά, Πρωτοπ. Κωνσταντίνο Χριστοδούλου.

Advertisement

Οργανωμένες χορωδίες των στρατιωτών έψαλαν στα κατά τόπους φυλάκια επίκαιρους ύμνους και κάλαντα.

Όπως αναφέρεται, ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η απόδοση πατριωτικών ασμάτων, τα οποία ενθύμησαν σε όλους τους παρευρισκόμενους τις θλιβερές στιγμές τής τουρκικής εισβολής.

Μετά την παράθεση κεράσματος, ο Θεοφιλέστατος χάρισε δώρα στους στρατιώτες των φυλακίων· από ένα θερμός (ισοθερμικά παγούρια) για τον κάθε στρατιώτη, καθώς επίσης και για τις γενικότερες ανάγκες των φυλακίων, τηλεοράσεις, θερμάστρες, ψυγεία νερού κ.α.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network