MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δίπλα σε μαθητές και φοιτητές η ΠΟΕΔ

Advertisement

Sponsored by exness

Στήριξη ΠΟΕΔ στον αγώνα των μαθητών – Τι αναφέρουν σε ανακοίνωση τους

Advertisement

Η ΠΟΕΔ εκφράζει τον πλήρη σεβασμό, τη στήριξη και τη συμπαράστασή της στις αποφάσεις των συλλογικών σωμάτων των μαθητών και των φοιτητών για δυναμική διεκδίκηση της διασφάλισης του σωστού και δημοκρατικού διαλόγου στα θέματα που τους αφορούν άμεσα και που επηρεάζουν την καθημερινότητά τους και το μέλλον τους.

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΟΕΔ αναφέρει ότι το αίτημα της Π.Ο.Φ.Ε.Ν. για αύξηση του κονδυλίου της Κρατικής Φοιτητικής Μέριμνας θα πρέπει να μελετηθεί σοβαρά και να προωθηθεί. Την ίδια ώρα, καλεί το Υπουργείο Παιδείας να σεβαστεί και να αφουγκραστεί στο πλαίσιο του ειλικρινούς και δημοκρατικού διαλόγου τις απόψεις, τις εισηγήσεις και τους προβληματισμούς της Π.Σ.Ε.Μ. στο κρίσιμο θέμα της Αξιολόγησης του Μαθητή και ιδιαίτερα των εξετάσεων των τετραμήνων.

Οι μονομερείς και ετσιθελικές αποφάσεις που αγνοούν τις θέσεις των εμπλεκόμενων φορέων θα πρέπει να αποφευχθούν, σημειώνει, προσθέτοντας ότι στον ευαίσθητο χώρο της Δημόσιας Εκπαίδευσης οι αλλαγές ή/και καινοτομίες πρέπει να είναι τόσο αποτέλεσμα σφαιρικής και εις βάθος μελέτης όσο και συναίνεσης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network