MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διόρθωση στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας για το επίδομα ασθένειας για κορωνοϊό

Advertisement

Sponsored by exness

Διόρθωση στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας για το επίδομα ασθένειας για κορωνοϊό – Ενημερώνει το Υπουργείο Εργασίας

Διόρθωση της Απόφασης με αρ.142 της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων σχετικά με την εφαρμογή του Ειδικού Επιδόματος Ασθενείας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του ιού COVID-19 (Διόρθωση Απόφασης Αρ. 142), για την περίοδο από την 1η Μαΐου 2021 μέχρι την 31η Ιουλίου 2021, δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας.

Advertisement

Το Υπουργείο Εργασίας, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι οι τροποποιήσεις αφορούν στην προσθήκη στη φράση 3(γ)(ι) για «πρόσωπα που έχουν προσβληθεί από τον ιό COVID-19 και κατέχουν ιατρικό πιστοποιητικό, το οποίο εκδίδεται από το Υπουργείο Υγείας» των λέξεων «ή από αρμόδιο ιατρό» αμέσως μετά την αναφορά στο «Υπουργείο Υγείας».

Επίσης, την προσθήκη στην φράση 3(ι) «Η περίοδος κάλυψης του Ειδικού Επιδόματος Ασθενείας αφορά πρόσωπα που έχουν προσβληθεί από τον ιό COVID-19 από την 1 Μαΐου 2021 και μέχρι 31 Ιουλίου του 2021 και κατέχουν το αναγκαίο ιατρικό πιστοποιητικό από το Υπουργείο Υγείας εντός της πιο πάνω περιόδου» των λέξεων «ή από αρμόδιο ιατρό» αμέσως μετά την αναφορά στο «Υπουργείο Υγείας».

Σύμφωνα με την τροποποίηση, έγινε επίσης «διαγραφή του Εντύπου ΕΕΑ.2 που ορίζεται στο Παράρτημα Ι της παραγράφου 3(α) της Κ.Δ.Π. 334/2021 και αντικαταστάθηκε του από το Εντυπο ΕΕΑ.2 που ορίζεται στο Παράρτημα Ι της παρούσας Διορθωμένης Απόφασης.

Σημειώνεται ότι αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα www.coronavirus.mlsi.gov.cy η σχετική αίτηση ΕΕΑ.2 για το Ειδικό Επίδομα Ασθενείας.

Επίσης, «το δικαίωμα υποβολής αίτησης στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων παραμένει και σε περίπτωση που υποβληθεί και η ηλεκτρονική αίτηση μέσω της ειδικής ιστοσελίδας www.coronavirus.mlsi.gov.cy, η αίτηση στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network