MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δημόσια καταγγελία εναντίον γιατρού του νοσοκομείου Λεμεσού. Διέγνωσε πρόβλημα στον σπόνδυλο αλλά τελικά… κλειστή αρτηρία!

Advertisement

Sponsored by exness

Δημόσια καταγγελία εναντίον γιατρού στο νοσοκομείο Λεμεσού – Γυναίκα κάνει λόγο για λανθασμένη διάγνωση στον πατέρά της – Διέγνωσε πρόβλημα στον σπόνδυλο αλλά τελικά μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο λόγω κλειστής αρτηρίας

Σε σοβαρή δημόσια καταγγελία προχώρησε γυναίκα κάτοικος Λεμεσού σχετικά με λανθασμένη διάγνωση ιατρού του νοσοκομείο Λεμεσού στον πατέρα της.

Advertisement

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την περασμένη Δευτέρα, ο πατέρας της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο έπειτα από πόνο και μούδιασμα που ένιωθε στο αριστερό του πόδι, το οποίο από το γόνατο και κάτω, όπως αναφέρει, ήταν παγωμένο και δε μπορούσε να περπατήσει.

Η ίδια ανέφερε τόσο στο προσωπικό του ασθενοφόρου, που ήταν όπως τονίζει εξυπηρετικοί, όσο και στον ιατρό του νοσοκομείου ότι ο πατέρας της είχε υποβληθεί ενάμιση χρόνο πριν σε εγχείρηση λόγο ανευρύσματος στην κοιλιακή αορτή.

Τον έστειλε στο σπίτι με… «πρόβλημα στον σπόνδυλο»

Ο ιατρός που τον εξέτασε μετά από τρεις ώρες αναμονής, όπως υποστηρίζει πάντα η κόρη του, εκτίμησε ότι πρόκειται για πρόβλημα στο σπόνδυλο γι’ αυτό τον παρέπεμψε σε ακτινογραφία.

Παρά το γεγονός ότι ο ασθενής ενημέρωσε τον ιατρό ότι δεν αισθάνεται κάποιο πόνο στον σπόνδυλο ο ίδιος μετά και το αποτέλεσμα της ακτινογραφίας του χορήγησε παυσίπονο γιατί όπως υποστήριξε επρόκειτο για πρόβλημα στον σπόνδυλο του.

Η κόρη του για άλλη μία φορά, όπως αναφέρει, ρώτησε τον γιατρό εάν υπάρχει ενδεχόμενο να συνδέεται με την προηγούμενη επέμβαση, τη διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε καμία σχέση.

Ο πόνος συνεχίστηκε και… τελικά επείγον χειρουργείο

Το μαρτύριο συνεχίστηκε για τον πατέρα της παραπονούμενης καθώς ο πόνος δεν υποχώρησε με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα να επισκεφθούν ορθοπαιδικό, ο οποίος τους παρέπεμψε σε αγγειοχειρουργό.

Μετά από πολύωρες εξετάσεις στον αγγειοχειρουργό διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας της τελικά είχε κλειστή αρτηρία και έπρεπε να του χορηγηθούν άμεσα αντιπηκτικές ενέσεις, να κάνει αξονικό και να επισκεφθεί καρδιολόγο.

Το αποτέλεσμα του αξονικού που διενεργήθηκε στο Γερμανικό Ογκολογικό κατέδειξε ότι ο ασθενής θα έπρεπε να χειρουργηθεί, κάτι που έγινε στις 13 Φεβρουαρίου σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, όπως αναφέρει η ανάρτηση.

Μάλιστα, όπως τονίζει η κόρη του, του είχε αναφέρει ότι είναι τυχερός που ακόμη έχει το πόδι του.

Έτοιμη να δώσει τα στοιχεία του γιατρού

Η παραπονούμενη στην ανάρτηση αναφέρει ότι έχει τα στοιχεία του γιατρού που εξέτασε τον πατέρα της στο νοσοκομείο. Ενώ σε σχετικό σχόλιο άλλου χρήστη επισημαίνει ότι θα κάνει σχετική καταγγελία και θα δώσει τα στοιχεία εκεί που πρέπει.

«Τα νοσοκομεία ή πρέπει να στελεχωθούν με επιστήμονες και να τηρούν τον όρκο του Ιπποκράτη ή πρέπει να κλείσουν. Χάνετε κόσμος , χάνονται άδικα ζωές από επιπολαιότητα … να μην μπω και στην διαδικασία του τι επικρατεί στα νοσοκομεία ( ασθενείς στις πρώτες βοήθειες πάνω σε καρέκλες με ορούς … γιαγιάδες στα φορεία μέσα στους διαδρόμους να ουρλιάζουν και να μην ενδιαφέρει κανένα …τροχό καθίσματα για απόσυρση … αναλώσιμα …τριτοκοσμικά πράγματα …που ζούμε ; )».

Καταλήγοντας κάνει έκκληση τόσο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όσο και στον Υπουργό Υγείας να αναλάβουν την ευθύνη και να δώσουν προτεραιότητα στο θέμα της υγείας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal