MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διμερείς σχέσεις και περιφερειακά ζητήματα στη συνάντηση ΠτΔ Χαρίρι

Advertisement

Sponsored by exness

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου είχε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης – Συμμετέχει στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Συνδέσμου Αραβικών κρατών που πραγματοποιείται στο Σαρμ Ελ Σέιχ,

Advertisement

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος συμμετέχει στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Συνδέσμου Αραβικών κρατών που πραγματοποιείται στο Σαρμ Ελ Σέιχ, είχε σήμερα το πρωί διμερή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου κ. Σαάντ Χαρίρι, στο περιθώριο της Συνόδου.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των διμερών σχέσεων Κύπρου – Λιβάνου και τρόποι συνεχούς ενίσχυσης των σχέσεων αυτών, περιφερειακά ζητήματα, και θέματα που αφορούν στην επίτευξη της σταθερότητας και της ειρήνης στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή μέσα από τη συνεργασία των κρατών της περιοχής.

Συζητήθηκαν, επίσης, οι σχέσεις Λιβάνου – ΕΕ και η συμβολή της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης αυτών των σχέσεων.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου, Πρέσβης της Δημοκρατίας στην Αίγυπτο κ. Χάρης Μορίτσης, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Μέσης Ανατολής και Αφρικής του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης κ. Ανδρέας Κακουρής και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal