MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δήμαρχος Αγίας Νάπας για τον αδόκητο θάνατο του 11χρονου Ιάκωβου. «Αιωνία σου η μνήμη μικρέ Άγγελε των ουρανών»

Advertisement

Sponsored by exness

Θλίψη για τον αδόκητο χαμό του 11χρονου Ιάκωβου που «έσβησε» ξαφνικά ανήμερα Χριστουγέννων στο Παραλίμνι- Η ανάρτηση του Δήμαρχου Αγίας Νάπας – Όλες οι πληροφορίες για την κηδεία του μικρού

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του 11χρονου Ιάκωβου στο Παραλίμνι, ο οποίος ανήμερα Χριστουγέννων υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των επί καθήκοντι γιατρών, κατέληξε λίγο αργότερα.

Advertisement

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Χρίστος Ζαννέττου, εκφράζει τα συλλυπητήρια του εκ μέρους του ιδίου αλλά και ολόκληρου του δημοτικού συμβουλίου για τον αδόκητο χαμό του μικρού Ιάκωβου.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, αύριο Κυριακή στις 11 το πρωί θα τελεστεί η κηδεία του μικρού στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι και λόγω των περιοριστικών μέτρων που επικρατούν, η ακολουθία θα μεταδίδεται live από τις ιστοσελίδες που θα δείτε και πιο κάτω στην ανάρτηση του Δημάρχου.

«Αιωνία σου η μνήμη μικρέ Άγγελε των ουρανών, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει!», αναφέρει καταληκτικά η ανάρτηση του Δημάρχου.

Η ανάρτηση του Δημάρχου Αγίας Νάπας:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network