MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δηλώσεις Αβέρωφ με αποδέκτη τον Νικόλα

Advertisement

Sponsored by exness

Τι δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ για τον Νικόλα Παπαδόπουλο και τις πρόσφατες δηλώσεις του

Advertisement

Ο Πρόεδρος του  ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου σε δηλώσεις του από τον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας ανέφερε πως αποτελεί δικαίωμα του οποιουδήποτε την ώρα που δίνουμε τον αγώνα για να απαλλαχτούμε από την τουρκική κατοχή να σχεδιάζει για τις προεδρικές εκλογές.

Ο κ. Νεοφύτου που κλήθηκε να σχολιάσει την ομιλία  του Προέδρου του Δημοκρατικού κόμματος Νίκου Παπαδόπουλου στην κεντρική επιτροπή του ΔΗΚΟ αλλά και την αντιπολιτευτική στάση του ΑΚΕΛ , ανέφερε πως “ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα μείνει στοχο-προσηλωμένος  στην εθνική αποστολή να σπάσει το αδιέξοδο ,να στηρίξει  τις προσπάθειες του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη ,για να απαλλαχτούμε από την τουρκική κατοχή και τα τουρκικά στρατεύματα”,όπως σημείωσε.

Να απαλλαγούμε  συνέχισε, “από τις συνθήκες εγγυήσεως του 60 και να ζήσουμε σε μια ενωμένη και ευρωπαϊκή χώρα”.

O Πρόεδρος του ΔΗΣΥ που  εκφώνησε  επιμνημόσυνο λόγο στο εθνικό μνημόσυνο Ηρώων των Αξκών ΜΧ Ανδρέα Ηρακλέους και Σωκράτη Κωνσταντινίδη που σκοτώθηκαν το 1994 κατά την εκτέλεση του καθήκοντος τους από έκρηξη νάρκης σε ναρκοπέδιο στο χωριό Πύλα  που τελέστηκε στην Εκκλησία Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας, είπε πως είναι κρίμα γιατί την ώρα που επιβάλλεται εθνική ενότητα, για κάποιους οι προτεραιότητες είναι οι κομματικοί και προσωπικοί σχεδιασμοί .

“Ο λαός κριτής ολονών μας” είπε ο κ. Νεοφύτου.

Ερωτηθείς κατά πόσο ο Δημοκρατικός Συναγερμός προσβλέπει στις προεδρικές εκλογές, ο κ. Νεοφύτου είπε  πως δεν είναι η ώρα που θα προβάλουμε τις κομματικές προτεραιότητες έναντι της εθνικής προτεραιότητος, για να σπάσουμε τα αδιέξοδα.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ανέφερε ότι οι κάτοικοι της περιοχής έζησαν  την κατοχή,  όσο κανένας άλλος, όπως τους ελεύθερους πολιορκημένους, εδώ σ’ αυτήν την περιοχή πρόσθεσε,  εδώ και 43 χρόνια ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι, υπομένουν και περιμένουν την ώρα που θα ζήσουν σε μια επανενωμένη πατρίδα.

Ο κ. Νεοφύτου είπε ακόμη πως έχουμε 200 χιλ. πρόσφυγες που αναμένουν την ώρα της απελευθέρωσης του τόπου σημειώνοντας πως είναι κρίμα σ’ αυτή την ιστορική στιγμή και σ’ αυτό το σταυροδρόμι της ιστορίας, αντί να επιλέγουμε το δρόμο της εθνικής ευθύνης, κάποιοι επιλέγουν τον δρόμο των κομματικών σκοπιμοτήτων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network