MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δικηγόρος μητέρας 4χρονης: «Η μητέρα της Marie είπε όλη την αλήθεια…»

Advertisement

Sponsored by exness

Αισιόδοξος ότι οι έρευνες θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της 4χρονης, δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της μητέρας – Διαψεύδει δημοσιεύματα ότι η μητέρα της μικρής δεν είπε όλη την αλήθεια στην Αστυνομία – Καμία επικοινωνία του Νορβηγού πατέρα μετά το email – Καμία επικοινωνία του Νορβηγού πατέρα μετά το email

Advertisement

Αισιοδοξία ότι αργά ή γρήγορα θα ανευρεθεί η 4χρονη Μαρί – Ελένη, εκφράζει ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης, Λάρης Βραχίμης, παρά το γεγονός ότι οι μέχρι σήμερα αστυνομικές έρευνες δεν οδήγησαν στον εντοπισμό και στη σύλληψη του Νορβηγού πατέρα της, ο οποίος φέρεται να κρύβεται πίσω από την απαγωγή της, στις 27 Απριλίου έξω από νηπιαγωγείο στη Λευκωσία.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο δικηγόρος της μητέρας ανέφερε ότι η Αστυνομία φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης ως προς τους συνεργούς του Νορβηγού, εκφράζοντας ταυτόχρονα ικανοποίηση για τις εντατικές έρευνες στις οποίες προβαίνει η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή της απαγωγής της 4χρονης.

Είπε ότι ο ίδιος είναι αισιόδοξος ότι θα εντοπιστεί και θα συλληφθεί ο πατέρας της 4χρονης αφού δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα, όπως ανέφερε.

Κληθείς να πει πού αποδίδει αυτή την αισιοδοξία από τη στιγμή που έξι από τους επτά υπόπτους που συνελήφθησαν αφέθησαν στη συνέχεια ελεύθεροι χωρίς να κατηγορηθούν αφού δεν προέκυψε οποιοδήποτε στοιχείο που να δικαιολογεί την περαιτέρω κράτηση τους, ο κ. Βραχίμης είπε ότι το γεγονός ότι αφέθηκαν ελεύθεροι δεν σημαίνει ότι δεν εμπλέκονται στην υπόθεση σημειώνοντας ότι δεν αποκλείεται να επανασυλληφθούν και να κατηγορηθούν.

«Η μητέρα είπε όλη την αλήθεια στην Αστυνομία…»

Ο κ. Βραχίμης απέρριψε επίσης κατηγορηματικά δημοσιεύματα και πληροφορίες που φέρουν τη μητέρα να μην έχει πει όλη την αλήθεια στην Αστυνομία σε σχέση με το τι πραγματικά έγινε και τι είδε την ήμερα της απαγωγής, σημειώνοντας ότι το μόνο λάθος που έκανε η μητέρα ήταν στην μάρκα του αυτοκινήτου με το οποίο έγινε η απαγωγή. Δεν έκανε, όπως διευκρίνισε, λάθος ούτε στο χρώμα αλλά ούτε και στον τύπο του αυτοκινήτου, αφού όπως αποδείχθηκε από τις εξετάσεις το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στην απαγωγή είναι ένα μαύρο Hyundai και όχι Range Rover. Ένα λάθος που θα μπορούσε, όπως είπε, να κάνει ο οποιοσδήποτε, ειδικά όταν βρίσκεται σε μια κατάσταση πανικού, όπως βρέθηκε η μητέρα της ανήλικης.

Ανέφερε επίσης ότι η μητέρα δεν γνωρίζει κανένα από τους υπόπτους που έχουν συλληφθεί μέχρι σήμερα και επανέλαβε ότι η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης εν αναμονή και των αποτελεσμάτων από τις εξετάσεις που έγιναν στα διάφορα τεκμήρια που περισυνέλεξε η Αστυνομία από τις οικίες και τα οχήματα των υπόπτων.

Καμία επικοινωνία του Νορβηγού πατέρα με τη μητέρα μετά το email

Ο κ. Βραχίμης είπε επίσης ότι ο Νορβηγός δεν έχει επικοινωνήσει ξανά με την μητέρα με οποιονδήποτε τρόπο πέραν του ενός email που είχε αποστείλει στη πρώην σύζυγο του την ημέρα της απαγωγής, λέγοντας ότι θα περνούσε μια εβδομάδα μαζί με την κόρη τους και μετά θα επικοινωνούσε με τους δικηγόρους του για να διευθετήσουν την κηδεμονία της μικρής.

Είπε τέλος ότι είναι σημαντικό οι πολίτες να συνεχίζουν να δίνουν πληροφορίες στην Αστυνομία για οτιδήποτε πέσει στην αντίληψη τους και που ενδεχομένως να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό της 4χρονης.

Αναζητούνται άλλοι πέντε

Εν τω μεταξύ, ελεύθερη αναμενόταν να αφεθεί σήμερα και η 49χρονη από την Ολλανδία, η οποία είχε συλληφθεί σε σχέση με την υπόθεση της απαγωγής. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας είχε εκδώσει εναντίον της, μετά από σχετικό αίτημα της Αστυνομίας, διάταγμα οκταήμερης κράτησης για διευκόλυνση των ανακρίσεων, το οποίο έληξε σήμερα χωρίς να ζητηθεί η ανανέωση του για επιπλέον ημέρες.

Για την υπόθεση συνελήφθη και τελεί από τη Δευτέρα, 8 Μαΐου, υπό οκταήμερη κράτηση και ένας 46χρονος από την επαρχία Πάφου, ενώ αναζητούνται ακόμη τουλάχιστον 5 ύποπτα πρόσωπα.

Το Δικαστήριο απέρριψε την περασμένη Δευτέρα το αίτημα της Αστυνομίας για ανανέωση του διατάγματος κράτησης, για άλλες οκτώ ημέρες, του 44χρονου από το Τσέρι – ο οποίος φέρεται ως ο οργανωτής της απαγωγής της 4χρονης – και του επίσης 44χρονου οδηγού ταξί από τη Λεμεσό, οι οποίοι είχαν συλληφθεί σε σχέση με την υπόθεση.

Εναντίον των υπόπτων διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, αρπαγή ανήλικου προσώπου, απαγωγής νεαρής γυναίκας ηλικίας κάτω των δεκαέξι χρόνων και επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί μέχρι σήμερα συνολικά επτά πρόσωπα εκ των οποίων τα έξι αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθερα ενώ δεν αποκλείεται να επανασυλληφθούν και να κατηγορηθούν για ανάμειξη στην απαγωγή της 4χρονης η οποία παραμένει άφαντη για 14η ημέρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal