MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δικαιώθηκε ο Δήμος Αγίας Νάπας στην υπόθεση με τις ομπρέλες

Advertisement

Sponsored by exness

Τι δήλωσε ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας – Στα ταμεία του Δήμου περίπου 3.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως

Δικαιώθηκε από το Διοικητικό Δικαστήριο, ο Δήμος Αγίας Νάπας σε υπόθεση με πρώην κατόχους αδειών για τοποθέτηση κρεβατιών και ομπρελών στις παραλίες.

Advertisement

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «έληξε υπέρ της Αγίας Νάπας η διαμάχη του Δήμου με τους πρώην αδειούχους υπηρεσιών, δηλαδή τους κατόχους αδειών για τοποθέτηση κρεβατιών και ομπρελών στις παραλίες της Αγίας Νάπας”.

Συγκεκριμένα «το Διοικητικό Δικαστήριο, σε απόφαση του της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου, δικαίωσε τον Δήμο Αγίας Νάπας στην προσφυγή που είχαν καταθέσει εναντίον του το 2014, οι τότε αδειούχοι υπηρεσιών, μετά την απόφαση του Δήμου να αναλάβει τη διαχείριση των παραλιών».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, “ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι «η απόφαση του δικαστηρίου αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση. Η απόφαση μας να αναλάβουμε τη διαχείριση των παραλιών  ήταν η πιο σημαντική απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο από τον καιρό που μετατραπήκαμε σε Δήμο».

Πρόσθεσε ακόμα ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο τόλμησε και δικαιώθηκε. Η απόφαση αυτή φέρνει στα ταμεία του Δήμου περίπου 3.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας και έβαλε τάξη στις παραλίες αφού πλέον υπάρχει ομοιομορφία, ελεύθεροι χώροι και πολλά άλλα πλεονεκτήματα».

Σημειώνεται ότι «την υπόθεση χειρίστηκαν εκ μέρους του Δήμου ο Δικηγόρος Αντώνης Χριστοφή για Ανδρέα Γιωρκάτζη Δ.Ε.Π.Ε  και ο Πάνος Παναγιώτου για Κωνσταντίνου Παναγιώτου και Σια Δ.Ε.Π.Ε».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network