MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δικαιώθηκε από το Διοικητικό Δικαστήριο, υποστηρίζει ο ΟΣΕΑ

Advertisement

Sponsored by exness

Δικαιώθηκε ο αγώνας του από το Διοικητικό Δικαστήριο, στ, υποστηρίζει ο Οργανισμός Συγκοινωνιών

ΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΉ ΠΟΥ ΥΠΈΒΑΛΕ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΊΑΣ ΜALTA LINES KAPNOS AIRPORTS Επαρχίας Αμμοχώστου (ΟΣΕΑ).

Σε γραπτή ανακοίνωση του ο Οργανισμός Συγκοινωνιών της Επαρχίας Αμμοχώστου αναφέρει ότι «το Διοικητικό Δικαστήριο, με χθεσινή απόφαση του, στο πλαίσιο της προσφυγής 893/2020, δικαίωσε πλήρως τις θέσεις του ΟΣΕΑ και απέρριψε το σύνολο των αιτιάσεων της Κοινοπραξίας Μalta Lines Kapnos Airports. Η συγκεκριμένη απόφαση επιτρέπει πλέον την κατακύρωση του διαγωνισμού δημόσιων μεταφορών για την επαρχία Αμμοχώστου στην εταιρεία μας».

Advertisement

Προστίθεται ότι η απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου «επαναβεβαίωσε και επανέλαβε τα όσα είχαν αποφασιστεί και σε προηγούμενη προσφυγή (1788/2019) την οποία και πάλι είχαμε κερδίσει, ότι δηλαδή η προσφορά της Κοινοπραξίας Μalta Lines Kapnos Airports ήταν άκυρη, γιατί το σχέδιο μετάβασης και υλοποίησης που κατέθεσε, δεν πληρούσε τους όρους του διαγωνισμού».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΣΕΑ «από την πρώτη στιγμή του αγώνα μας, είχαμε τονίσει την πλήρη εμπιστοσύνη μας στην κυπριακή δικαιοσύνη, η οποία μας δικαίωσε δύο φορές τα τελευταία δύο χρόνια».

Ο ΟΣΕΑ σημειώνει ακόμα ότι «θεωρούμε ιδιαίτερη τιμή να εξυπηρετούμε τις δημόσιες συγκοινωνίες στην επαρχία Αμμοχώστου μέχρι και το 2030 και θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του επιβατικού κοινού».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network