MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δικαίωση για ιδιοκτήτες ακινήτου στην Αγιά Νάπα. Θα εισπράξουν 155.000 από απαλλοτρίωση

Advertisement

Sponsored by exness

Σημαντική απόφαση του Επαρχιακού Δικαστήριο Αμμοχώστου για ιδιοκτήτες του ακινήτου στην Αγία Νάπα – Θα εισπράξουν 155.000 από απαλλοτρίωση μετά από 7 χρόνια δικαστικής διαδικασίας

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, στις 19 / 10 / 1984 απαλλοτριώθηκε μέρος τεμαχίου στην Αγία Νάπα με σκοπό την διαπλάτυνση του οδικού δικτύου.

Advertisement

Το Επαρχιακό Κτηματολόγιο Αμμοχώστου απέστειλε στους ιδιοκτήτες του ακινήτου προσφορά για μηδέν (Λ.Κ. 0) αποζημίωση για την απαλλοτρίωση του μέρους του ακινήτου τους.

Οι ιδιοκτήτες, εφόσον ήταν μηδενική η προσφορά της αποζημίωσης, δεν έκαναν καμία ενέργεια και έβαλαν την προσφορά τους στο συρτάρι.

Το 2013, μετά που εξασφάλισαν και νομική συμβουλή από τον δικηγόρο τους κ. Μιχάλη Α. Δειλινό, αποφάσισαν να καταχωρήσουν υπόθεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου με σκοπό την επιδίκαση δίκαιου ποσού αποζημίωσης για την απαλλοτρίωση του μέρους του ακινήτου τους το 1984.

Μετά από 7 χρόνια δικαστικής διαμάχης, εκδόθηκε σήμερα απόφαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου με την οποία δικαιώθηκαν μετά από 36 χρόνια και θα εισπράξουν το ποσό των €155.000.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network