MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διεθνής προκήρυξη θέσης κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, έχει κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής, Ζαχαρία Ζαχαρίου, που υποβλήθηκε γραπτώς στις 5 Οκτωβρίου, και η Σύγκλητος κατά τη συνεδρία της στις 2 Νοεμβρίου θα εγκρίνει την προκήρυξη της θέσης του Κοσμήτορα, σε διεθνές επίπεδο, και θα κληθεί να ορίσει μεταβατικό Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πανεπιστημίου

Advertisement

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως ο λόγος της παραίτησης του κ. Ζαχαρίου ήταν οι διαφορετικές απόψεις του για την στρατηγική ανάπτυξης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Ακόμη αναφέρεται πως ο κ. Ζαχαρίου παραμένει στη θέση του Κοσμήτορα μέχρι τις 2 Νοεμβρίου και πως θα παραμείνει στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου ως Καθηγητής Χειρουργικής Παίδων.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως κατά την τελευταία συνεδρία της Συγκλήτου, στις 5 Οκτωβρίου, ο κ. Ζαχαρίου υπέβαλε γραπτώς την παραίτησή του από Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής, η οποία και έγινε αποδεκτή από τον Πρύτανη.

Προστίθεται πως η Σύγκλητος, κατά την επόμενη συνεδρία της, στις 2 Νοεμβρίου 2016, θα κληθεί να ορίσει μεταβατικό Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής και θα εγκρίνει την προκήρυξη της θέσης του Κοσμήτορα, σε διεθνές επίπεδο και πως ο κ. Ζαχαρίου παραμένει στη θέση του Κοσμήτορα μέχρι αυτή την ημερομηνία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal