MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διερευνάται καταγγελία για 33 παράνομα φροντιστήρια – Ζητά ενημέρωση από Αστυνομία ο Σύνδεσμος

Advertisement

Sponsored by exness

Διερεύνηση καταγγελίας για 33 παράνομα φροντιστήρια αναμένει ο ΣΙΦΚ – Ζητά ενημέρωση από την Αστυνομία ο Σύνδεσμος – Είχε δοθεί λίστα με φροντιστήρια μετά από ανώνυμες καταγγελίες

Ενημέρωση από την Αστυνομία για την πορεία διερεύνησης καταγγελιών που αφορούν 33 παράνομα φροντιστήρια αναμένει ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Φροντιστηρίων Κύπρου (ΣΙΦΚ).

Advertisement

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου, κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2023-2024 έγινε συνάντηση μελών του ΔΣ του ΣΙΦΚ με την Υπουργό και τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας, όπου συζητήθηκαν κυρίως τα θέματα των παράνομων φροντιστηρίων/υποστατικών και μοριοδότησης των καθηγητών των φροντιστηρίων.

Προστίθεται ότι μέλη του ΔΣ παρευρέθηκαν σε συνάντηση με Λειτουργούς της Αστυνομικής Διέυθυνσης Λευκωσίας. Σημειώνεται ότι για το θέμα των παρανόμων είχε δοθεί λίστα στο ΥΠΑΝ με 53 φροντιστήρια/υποστατικά που είχαν καταγγελθεί ανώνυμα μέσω της ιστοσελίδας του ΣΙΦΚ.

Ακολούθως έγινε έλεγχος από το ΥΠΑΝ και είχαν αφαιρεθεί από τη λίστα όσα φροντιστήρια είχαν κλείσει ή ανέμεναν την έγκρισή τους από το ΥΠΑΝ. Τα εναπομείναντα 33 φερόμενα ως παράνομα φροντιστήρια δόθηκαν από το ΥΠΑΝ στην Αστυνομία για περαιτέρω διερεύνηση, σημειώνεται.

Προστίθεται ότι σε ξεχωριστές συναντήσεις που είχε ο σύνδεσμος με τον Έφορο Φορολογίας και τη Διευθύντρια Κοινωνικών Ασφαλίσεων τον Ιανουάριο τους δόθηκε η λίστα με τα 33 φροντιστήρια.

Ο ΣΙΦΚ έχει ζητήσει τον Ιανουάριο ενημέρωση από την Αστυνομία ως προς το πού βρίσκεται η διερεύνηση των καταγγελιών, αναφέρεται καταληκτικά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network