MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διεκπεραιώθηκαν 40.556 εμβολιασμοί στην Πάφο μέχρι σήμερα

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζονται και σήμερα οι εμβολιασμοί στα κέντρα εμβολιασμού του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου αλλά και στην Παλιά Ηλεκτρική

Μέχρι στιγμής έχουν διεκπεραιωθεί 40.556 εμβολιασμοί στην επαρχία Πάφου σύμφωνα με την Έλενα Ζαχαρίου Υπεύθυνη στο Κέντρο Εμβολιασμού της Πάφου, χωρίς να έχει παρατηρηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα, προσθέτοντας πως και σήμερα Σάββατο οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν στα κέντρα εμβολιασμού του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου αλλά και στην Παλιά Ηλεκτρική.

Advertisement

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Ζαχαρίου ανέφερε πως στο κέντρο Α΄του Νοσοκομείου Πάφου διεκπεραιώθηκαν 9.236 εμβολιασμοί μέχρι σήμερα, στο κέντρο Β’ του ΓΝ Πάφου 7.880 εμβολιασμοί, και στο σημείο Γ’ που δημιουργήθηκε πρόσφατα έγιναν 759 εμβολιασμοί.

Στις Στέγες Ηλικιωμένων που λειτούργησαν αρχικά κινητές μονάδες έγιναν 277 άτομα στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς διεκπεραιώθηκαν 4.804 εμβολιασμοί. Ακόμη στην κινητή μονάδα της Πόλης Χρυσοχούς έγιναν γίνει 229 εμβολιασμοί. Επίσης, στα ιδιωτικά νοσηλευτήρια – προσωπικό και στα κέντρα υγείας μέχρι στιγμής έχουν γίνει 488 και 376 αντίστοιχα συνολικά 864 εμβολιασμοί.

Από το προσωπικό του προσωπικού του ΓΝ Πάφου (γιατροί και βοηθητικό προσωπικό – ΟΚΥπΥ ) εμβολιάστηκαν 317 επαγγελματίες υγείας.

Στα τρία σημεία εμβολιασμού της Παλιάς Ηλεκτρικής έγιναν 16.190 εμβολιασμοί ε των οποίων στο Α σημείο 9.768 εμβολιασμοί στο Β σημείο 5.095 εμβολιασμοί και 1.327 συνολικά στο Γ σημείο εμβολιασμού .

Εξάλλου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του ΓΝ Πάφου Δρ Σπύρος Γεωργίου ανέφερε πως από τη Δευτέρα θα επιτρέπονται βάσει της απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου τα επισκεπτήρια σε νοσηλευτήρια, κλινικές, ιατρικά και διαγνωστικά κέντρα, κατόπιν έγκρισης του Εκτελεστικού Διευθυντή του Κέντρου και με προσκόμιση αρνητικού PCR τεστ 48 ωρών.

Προέτρεψε ακόμη τους επισκέπτες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου να τηρούν τους κανονισμούς γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος στους θαλάμους, όπως είπε. Επεσήμανε τέλος πως οι θερμομετρήσεις, η τήρηση των αποστάσεων και η χρήση μάσκας θα συνεχιστούν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal