MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διευθέτηση εκκρεμοτήτων ως 25 Ιουλίου ζητά από τα ιδιωτικά φροντιστήρια το ΥΠΑΝ

Advertisement

Sponsored by exness

Προς διευθέτηση ενδεχόμενων εκκρεμοτήτων τους μέχρι τις 25 Ιουλίου καλεί τα εγκεκριμένα ιδιωτικά φροντιστήρια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά κέντρα η Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα

Όπως αναφέρεται, σύμφωνα με τα άρθρα 9.-(4) και 28.-(2) του περί της Ίδρυσης και Λειτουργίας των Ιδιωτικών Φροντιστηρίων και άλλα Συναφή Θέματα Νόμο του 2018 και του περί της Ίδρυσης και Λειτουργίας Ιδιωτικών Φροντιστηρίων και για Άλλα Συναφή Θέματα (Τροποποιητικό) Νόμο του 2022, όλοι οι ιδιοκτήτες εγκεκριμένων Ι.Φ/Ι.Ε.Κ. που είναι καταχωρημένα στο Μητρώο Β και στον υφιστάμενο κατάλογο θα πρέπει να διευθετήσουν μέχρι τις 25 Ιουλίου ενδεχόμενες εκκρεμότητες που υπάρχουν, ώστε το Ι.Φ/Ι.Ε.Κ. τους να καταχωρισθεί στο Μητρώο Α, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα εφαρμοστούν άμεσα οι διατάξεις του άρθρου 26 της νομοθεσίας.

Advertisement

Προστίθεται πως σε περίπτωση μεταστέγασης εγκεκριμένου Ι.Φ/Ι.Ε.Κ., ο ιδιοκτήτης οφείλει να ενημερώσει έγκαιρα (προτού διενεργηθεί η μεταστέγαση) το ΥΠΑΝ και να αποστείλει για καταχώριση/εγγραφή του Ι.Φ/Ι.Ε.Κ. στο Μητρώο Α εγκεκριμένων ιδιωτικών φροντιστηρίων, μαζί με τη νέα του διεύθυνση, το έντυπο ΥΠΑΝ/Ι.Φ.1 (μόνο το έντυπο, χωρίς τα πιστοποιητικά που αναφέρονται σε αυτό, εκτός αν ζητηθούν), το έντυπο Στοιχεία Ιδιωτικού Φροντιστηρίου (Ι.Φ.)/ Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Κέντρου (Ι.ΕΚ.) για την τρέχουσα σχολική χρονιά και το έντυπο ΥΠΑΝ/Ι.Φ.5.

Τα παραπάνω θα πρέπει να συνοδεύονται επίσης από πιστοποιημένα αντίγραφα της πολεοδομικής άδειας (από πολεοδομική αρχή), της άδειας οικοδομής (από Δήμο/Επαρχιακή Διοίκηση), πιστοποιητικού έγκρισης ή αίτησης για έκδοση πιστοποιητικού έγκρισης προς την οικεία αρμόδια αρχή (από Δήμο/Επαρχιακή Διοίκηση) και Πιστοποιητικού Πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου, καθώς επίσης και από φωτογραφίες (αιθουσών διδασκαλίας, αποχωρητηρίων, χώρου υποδοχής, χώρου στάθμευσης, εξωτερικής πινακίδας) για τη νέα διεύθυνση του Ι.Φ/Ι.Ε.Κ., όπως και δείγμα σφραγίδας και διπλότυπων αποδείξεων είσπραξης (μόνο εάν αναγράφεται σε αυτά η νέα διεύθυνση).

Σημειώνεται τέλος πως σε περίπτωση τερματισμού λειτουργίας εγκεκριμένου Ι.Φ/Ι.Ε.Κ., ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να συμπληρώσει και να αποστείλει στο ΥΠΑΝ, το έντυπο ΥΠΑΝ/Ι.Φ.3.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network