MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διευθετήσεις και μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα Άρης- Απόλλων

Advertisement

Sponsored by exness

Διευθετήσεις και μέτρα ασφαλείας για διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ΑΡΗΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ για το Πρωτάθλημα CYTA A΄ Κατηγορίας – Ανακοίνωση της Αστυνομίας

Εν όψει του ποδοσφαιρικού αγώνα για την 9η αγωνιστικής της  Β’ Φάσης  του Πρωταθλήματος  CYTA  μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ, που θα διεξαχθεί την  Κυριακή 15.5.2022 και ώρα 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι :

Advertisement

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:00 και καλούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Λόγω των ελέγχων στις εισόδους του Σταδίου για την Κάρτα Φιλάθλου, Εισιτήριο αγώνα και Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID-19, τυχόν αργοπορημένη προσέλευση των οπαδών θα συνεπάγεται και αργοπορία εισόδου στις κερκίδες.

Σύμφωνα με το Άρθρο 34 του Διατάγματος για τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο ημερομηνίας 21.04.2022:

Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, με πληρότητα 85% της χωρητικότητας του γηπέδου και υπό τους ακόλουθους όρους:

(α) Η επίδειξη εν ισχύ πιστοποιητικού ολοκληρωμένου εμβολιασμού για την ασθένεια COVID19, ή εν ισχύ πιστοποιητικού ανάρρωσης από την ασθένεια COVID19, ή

(β) η επίδειξη πιστοποιητικού αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) για την ασθένεια COVID19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών ή πιστοποιητικού εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια COVID19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών, ή

(γ) για πρόσωπα ηλικίας 6 έως 17 ετών, αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια COVID19, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών

Νοείται ότι, για πρόσωπα ηλικίας κάτω των 6 ετών δεν απαιτείται η επίδειξη αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια COVID19.

Το Κέντρο Έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου ΔΕΝ θα λειτουργήσει στο Τσίρειο Στάδιο.

Φιλοξενούμενη ομάδα ΑΠΟΛΛΩΝ

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, θα παραχωρηθεί η  Δυτική  Κερκίδα και θα λειτουργήσουν οι  Είσοδοι 1, 2 και οι δύο Είσοδοι κατόχων εισιτηρίων διαρκείας.

Τα εισιτήρια διατίθενται ΜΟΝΟ για προπώληση. Εάν υπάρξουν διαθέσιμα μέχρι την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσουν ταμεία.

Διευκρινίζεται ότι Είσοδος θα επιτραπεί στην κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο και σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ προς και από το Στάδιο, καλούνται να κατευθυνθούν προς το Τσίρειο, δια μέσου των οδών  Χριστοφή Εργατούδη – Βασιλέως Κωνσταντίνου – Στέλιου Κυριακίδη και να σταθμεύουν στη δυτική πλευρά του Σταδίου. Η οδός Στέλιου Κυριακίδη, νότια του Σταδίου, θα αποκοπεί για την τροχαία κίνηση.

Έχει αποφασιστεί για λόγους ασφάλειας ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων και κράνη μοτοσικλετιστών εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο ή κράνος στο στάδιο, αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων, οι οποίοι είναι για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην Είσοδο αρ. 1. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και εάν έχει στην κατοχή του έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

Γηπεδούχος ομάδα ΑΡΗ

Στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας του ΑΡΗ, θα παραχωρηθεί η Ανατολική κερκίδα και θα λειτουργήσει μόνο η Είσοδος αρ. 3 του Σταδίου.

Διευκρινίζεται ότι Είσοδος θα επιτραπεί στην κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο και σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών του ΑΡΗ προς και από το στάδιο, καλούνται να κατευθυνθούν προς το στάδιο μέσω του αυτοκινητόδρομου στον Κυκλικό Κόμβο Αγίας Φύλας και την οδό Αγίας Φυλάξεως, όπου με τις υποδείξεις των τροχονόμων, θα σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα τους στην ανατολική πλευρά του Σταδίου. Η οδός Στέλιου Κυριακίδη, νότια του Σταδίου, θα αποκοπεί για την τροχαία κίνηση.

Έχει αποφασιστεί για λόγους ασφάλειας ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων και κράνη μοτοσικλετιστών εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο ή κράνος στο στάδιο αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων, οι οποίοι είναι για τους οπαδούς του ΑΡΗ στην Είσοδο αρ. 3. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και εάν έχει στην κατοχή του έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

Τονίζεται σε όλους ότι απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Λόγω της πυκνής τροχαίας κίνησης που αναμένεται στους αυτοκινητόδρομους κατά την μετάβαση και την αποχώρηση των οπαδών από το γήπεδο, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Οι επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και της Αστυνομίας.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του Τσιρείου Σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους, αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network