MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διευκρινίσεις προς ερασιτέχνες ψαράδες… Τι ισχύει για ψάρεμα από τη θάλασσα και τι από την ακτή

Advertisement

Sponsored by exness

Επιτρέπεται από σήμερα η ερασιτεχνική αλιεία – Τι ισχύει για ψάρεμα από τη θάλασσα και τι από την ακτή – Πότε απαιτείται η ερασιτεχνική άδεια

Υπό προϋποθέσεις επιτρέπεται από σήμερα το ψάρεμα αναφέρει σε δηλώσεις της η Διευθύντρια του Τμήματος Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών Μαρίνα Αργυρού.

Advertisement

Μεγάλο ζήτημα έχει δημιουργηθεί από το πρωί για το θέμα του ψαρέματος καθώς όπως πληροφορείται η Cyprus Times, μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό, ενημέρωναν τους ερασιτέχνες ψαράδες πως για την ώρα δεν επιτρέπεται το ψάρεμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΔΩ

Το ζήτημα ξεκαθάρισε με δηλώσεις της η Διευθύντρια του Τμήματος Αλιείας και Θαλάσσιων Ερευνών, κ. Μαρίνα Αργυρού στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

Για ερασιτεχνική αλιεία στη θάλασσα, είτε με σκάφος είτε με ψαροτούφεκο απαιτείται η έκδοση άδειας ερασιτεχνικής αλιείας.

Για το ψάρεμα από την ακτή δεν απαιτείται η άδεια. Κάποιος δηλαδή που θα είναι στον βράχο με το καλάμι, δεν χρειάζεται να κατέχει κάποια άδεια. Θα πρέπει ωστόσο να τηρούνται όλα τα υπόλοιπα, να έχει σταλεί δηλαδή το sms στο 8998, να μην ψαρεύουν πέραν των δύο ατόμων μαζί και το άτομο να έχει μαζί του το δελτίο ταυτότητας του.

 

Σε ότι αφορά την κατάδυση η Διευθύντρια του Τμήματος Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών σημείωσε πως δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του Τμήματος της. «Για το θέμα της κατάδυσης, δεν εμπίπτει στο διάταγμα οπότε και δεν επιτρέπει» εξήγησε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network