MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διευκρινήσεις για το ψάρεμα σε Λεμεσό-Πάφο μετά τα νέα μέτρα. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Advertisement

Sponsored by exness

Διευκρινήσεις αναφορικά με την άσκηση ερασιτεχνικής αλιείας μετά τα νέα μέτρα για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊου στις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου

Μετά από το Περί Λοιμοκαθάρσεως Διάταγμα που εκδόθηκε στις 12 Νοεμβρίου 2020 και περιλαμβάνει τα νέα μέτρα για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊου στις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, το Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών (ΤΑΘΕ), του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος διευκρινίζει τα ακόλουθα:

Advertisement

Η μετακίνηση πολιτών για σκοπούς άσκησης ερασιτεχνικής αλιείας στη θάλασσα και στους υδατοφράκτες και ερασιτεχνικής αλιείας με καλάμι από την ακτή, στις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου επιτρέπεται εντός της Επαρχίας διαμονής τους. Απαγορεύεται η μετακίνηση σε άλλη Επαρχία, καθώς και μεταξύ των δύο Επαρχιών.

Νοείται ότι οι πολίτες πρέπει να μεταφέρουν μαζί τους την άδεια ερασιτεχνικής αλιείας, όπου αυτό εφαρμόζεται (ερασιτεχνική αλιεία στη θάλασσα, αλιεία με ψαροντούφεκο, αλιεία σε υδατοφράκτες) καθώς και αποδεικτικό στοιχείο της μόνιμης Επαρχίας διαμονής τους.

Νοείται επίσης ότι πρέπει να τηρούνται οι επιτρεπόμενες ώρες μετακίνησης με βάση το Διάταγμα ενώ δεν θα υπερβαίνουν τα δύο άτομα εξαιρουμένων των ανήλικων τέκνων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network