MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διαβόητοι γκάνγκστερ οι Νορβηγοί! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για δολοφονική δράση

Advertisement

Sponsored by exness

Πλούσιο το παρελθόν των τριών Νορβηγών που «πιάστηκαν» από την Αστυνομία για τη σχεδιαζόμενη απαγωγή 4χρονης στη Λευκωσία – Σεσημασμένος ο 60χρονος ύποπτος που παραδέχθηκε διάπραξη μαζικών στην Αφρική – Πρώτο θέμα στα Νορβηγικά μέσα ενημέρωσης η είδηση – «Το παιδί το απήγαγε η μητέρα του…», λέει ο πατέρας σε συνέντευξη του

Advertisement

Μεγάλες διαστάσεις προσλαμβάνει η σύλληψη των τριών Νορβηγών στην Κύπρο που φέρονται να σχεδίαζαν την απαγωγή 4χρονου κοριτσιού στη Λευκωσία με εντολές του 56χρονου πατέρα της, αφού η είδηση μεταδίδεται ως κύριο θέμα σε όλα τα νορβηγικά μέσα.

Κληθείς να σχολιάσει τη σχεδιαζόμενη απαγωγή της κόρης του ο 56χρονος πατέρας κατηγόρησε τη μητέρα της 4χρονης.

Συγκεκριμένα ο πατέρας του κοριτσιού μιλώντας στο Νορβηγικό τηλεοπτικό κανάλι TV2 ισχυρίστηκε ότι το παιδί του έχει απαχθεί από τη Νορβηγία τον περασμένο Νοέμβριο οπότε μετέβη εκεί μαζί με τη μητέρα του.

«Μετά από αυτό προσπάθησα να πάρω την κόρη μου πίσω στο σπίτι μέσω των αρχών. Με τη γυναίκα μου παντρευτήκαμε το 2012 και ακόμα είμαστε παντρεμένοι. Έχουμε μια σωστή φροντίδα για το παιδί μας», ανέφερε ο 56χρονος. 

Κατηγορηματικά απέρριψε ότι σχεδίαζε απαγωγή της κόρης του και σημείωσε ότι οι τρεις Νορβηγοί ήρθαν στην Κύπρο προκειμένου να του πάρουν το αυτοκίνητο. 

Τι λένε τα Νορβηγικά μέσα και ο δικηγόρος του 60χρονου ύποπτου

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί στη Νορβηγία καθώς τα νορβηγικά μέσα ενημέρωσης από την πρώτη στιγμή επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα. Επικαλούνται πληροφορίες τις οποίες μεταδίδουν τα Κυπριακά ΜΜΕ ενώ αναφέρθηκαν και σε ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Νορβηγίας που επιβεβαιώνει την σύλληψη των τριών προσώπων.

Ο δικηγόρος του 60χρονου σε δηλώσεις του στα Νορβηγικά μέσα ανέφερε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη του, ο οποίος όπως υποστήριξε, δεν έχει σχέση με καμία σχεδιαζόμενη απαγωγή.

Ανέφερε μάλιστα ότι ο 60χρνονος και οι άλλοι δύο ήρθαν στην Κύπρο για να διευθετήσουν τις διαδικασίες για μεταφορά του οχήματος του 56χρονου πατέρα της 4χρονης. Επίσης διευκρίνισε ότι οι Νορβηγικές αρχές δεν τον έχουν «τιμωρήσει» για οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα.

«Κατεβαίνουν» στην Κύπρο Νορβηγοί δημοσιογράφοι

Η σύλληψη των τριών Νορβηγών καλύπτεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα νορβηγικά μέσα με τους δημοσιογράφους να μεταδίδουν όλα τα γεγονότα.

Μάλιστα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Cyprus Times από το μεσημέρι της Τρίτης έχουν φθάσει στην Κύπρο Νορβηγοί δημοσιογράφοι για να καλύψουν εκτενώς το ρεπορτάζ ενώ όπως μας ανέφεραν οι ίδιοι εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να φθάσουν κι άλλοι συνάδελφοι τους.

Το προφίλ του 60χρονου σεσημασμένου Νορβηγού

Ο Espen Lie , ηλικίας 60 ετών, είναι γνωστός σεσημασμένος των Νορβηγικών αρχών, αφού πρόκειται για πρώην μέλος του αμερικανικού τμήματος της Omega Group. Το όνομα του είχε φιγουράρει αρκετές φορές στο Νορβηγικό τύπο ως ένας εισπράκτορας και μισθοφόρος που πολέμησε στη Ροδεσία το 1979. 

Ο 60χρονος ύποπτος, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βικιπαίδεια , κατά το 2009 σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό TV2 παραδέχθηκε δημόσια ότι μεταξύ του 1970-1990, ενώ ήταν μισθοφόρος στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή, είχε σκοτώσει περισσότερους από 100 ανθρώπους μεταξύ των οποίων και δυο παιδιά – στρατιώτες.

Ο ίδιος είπε στη συνέντευξη του ότι οι δολοφονίες σημειώθηκαν με βάση τα καθήκοντα του. «Είχε την ευχέρεια να σκοτώσει, αν ο αναθέτων φορέας, κρατικός ή ιδιωτικός, απειλείτο. Ήμουν στο σπίτι στη Νορβηγία και μετά πήγα στη Ζιμπάμπουε. Στη συνέχεια με κάλεσε η Ροδεσία. Είχα λάβει αποστολές όταν ήμουν στο Ισραήλ και εργάστηκα σε μια φυτεία».

Από το 1996 ο 60χρονος μαζί με τη σύζυγος και το παιδί του ζει στη Φλόριντα και είναι ιδιοκτήτης καταστήματος που πωλεί αυτοκίνητα. Επιπλέον, οργανώνει εκδρομές για ψάρεμα στη Φλόριντα και σαφάρι στη Νότια Αφρική.

Επίσης, σύμφωνα με τα νορβηγικά μέσα, οι άλλοι δύο ύποπτοι, 29 και 40 ετών, απασχόλησαν τις νορβηγικές αρχές για διάφορα σοβαρά ποινικά αδικήματα που αφορούσαν την οπλοκατοχή και ξυλοδαρμό προσώπων ενώ όπως μεταδίδεται σε βάρος τους υπήρξαν καταδικαστικές ποινές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network