MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διαβήματα για να επαναλειτουργήσει το οδόφραγμα Λιμνίτη. Προειδοποιούν με απολεισμό πρόσβασης Τ/κ οι κάτοικοι Κάτω Πύργου

Advertisement

Sponsored by exness

Διαβήματα για να επαναλειτουργήσει το οδόφραγμα Λιμνίτη – Προειδοποιούν με δυναμικές κινητοποιήσεις οι κάτοικοι Κάτω Πύργου

Ο κοινοτάρχης Κάτω Πύργου Νίκος Κλεάνθους προβαίνει σε διαβήματα για να επαναλειτουργήσει το οδόφραγμα του Λιμνίτη.

Advertisement

Ο κ. Κλέανθους ενημερώθηκε ότι το κατοχικό καθεστώς έχει προχωρήσει στο άνοιγμα των οδοφραγμάτων για τους Τουρκοκύπριους εργαζόμενους.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο, ανέφερε ο κ.Κλεάνθους, βρίσκεται σε επαφή και προβαίνει ήδη σε παραστάσεις προς το Υπουργείο Εξωτερικών, τον επίτροπο προεδρίας και τα Η.Ε. προκειμένου να ανοίξει εκ νέου και το οδόφραγμα του Λιμνίτη.

Οι ακρίτες κάτοικοι και ιδιαίτερα όσοι εργάζονται στην πρωτεύουσα χρησιμοποιούν τα οδοφράγματα Λιμνίτη και Αστρομερίτη για να πηγαινοέρχονται στις εργασίες τους.

Ο κοινοτάρχης του Κάτω Πύργου Τυλληρίας προειδοποίησε ότι αν το κατοχικό καθεστώς δεν επιτρέψει την άμεση διέλευση των κατοίκων από τον Λιμνίτη οι κάτοικοι της περιοχής θα προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις αποκλείοντας την πρόσβαση σε όσα οδοφράγματα έχει ανοίξει το καθεστώς των κατεχομένων προκειμένου να εξυπηρετούνται οι Τ/Κ εργαζόμενοι.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Θα ψαχτεί…

Protathlima