MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διαρρήκτης επιτέθηκε και χτύπησε με ξύλο αστυνομικό στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε 39χρονο στην Πάφο – Διέρρηξε διαμέρισμα και έγινε αντιληπτός από τους ενοίκους – Επιτέθηκε με ξύλο εναντίον αστυνομικό για να γλιτώσει τη σύλληψη – Στην κατοχή του κλοπιμαία αντικείμενα

Advertisement

Γύρω στις 11 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στο Κέντρο Ελέγχου Μηνυμάτων Πάφου, ότι άγνωστο πρόσωπο διέρρηξε διαμέρισμα που βρίσκεται σε πολυκατοικία στη Χλώρακα.

Το εν λόγω πρόσωπο έγινε αντιληπτό από ενοίκους, οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου επιλήφθηκαν των εξετάσεων.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, τα μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν σε παρακείμενο χωράφι, άγνωστο άντρα, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους, κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους.

Ο άγνωστος επιτέθηκε με ξύλο και κτύπησε μέλος της Αστυνομίας, για να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα της επίθεσης εναντίον Αστυνομικού και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψή του.

Πρόκειται για 39χρονο κάτοικο Πάφου. Σε σωματική έρευνα που του έγινε, στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα τσαντάκι, καθώς επίσης και μια γυναικεία τσάντα, που περιείχαν διάφορα αντικείμενα.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι ο 39χρονος προηγουμένως είχε διαρρήξει διαμέρισμα, ιδιοκτησίας Βρετανού, και απέσπασε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών και στη συνέχεια απολύθηκε.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal