MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διαρρήκτες πήραν και… δύο οχήματα από οικία στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Μαζί με τις τηλεοράσεις πήραν και… δύο αυτοκίνητα φεύγοντας οι διαρρήκτες που «χτύπησαν» κατοικία στην Τάλα στην επαρχία Πάφου – Ο ιδιοκτήτης απουσιάζει στο εξωτερικό – Μαζί με τα αυτοκίνητα, πήραν και δύο τηλεοράσεις – Μήπως έχετε δει τα οχήματα; Δείτε τα στοιχεία τους

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από Βρετανό κάτοικο Πάφου ότι μεταξύ των ημερομηνιών 4 και 11 Δεκεμβρίου, άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία φιλικού του προσώπου που βρίσκεται στο χωριό Τάλα της  επαρχίας Πάφου.

Οι άγνωστοι δράστες φαίνεται να εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του ιδιοκτήτη της κατοικίας ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό και έδρασαν. Οι δράστες αρχικά διέρρηξαν την οικία, εντός της οποίας βρίσκονταν τα κλειδιά των οχημάτων, πήραν δύο τηλεοράσεις και μια φωτογραφία τοίχου ενώ φεύγοντας έκλεψαν και τα οχήματα, που βρίσκονταν σταθμευμένα στο χώρο στάθμευσης της οικίας, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA HILUX, αργυρού χρώματος με αριθμούς εγγραφής KRS 497 και ένα FORD FUSION, μπλε χρώματος με αριθμούς εγγραφής KNQ 765.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network