MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διαρρήκτες με παρελθόν και… πολλά ονόματα στη Λεμεσό!

Advertisement

Sponsored by exness

Οι εύλογες υποψίες των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού ότι τα δύο πρόσωπα -ένας 49χρονος Κροάτης και ένας 38χρονος Σέρβος- που συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιανουαρίου, συνδέονται με διάφορες υποθέσεις διαρρήξεων, φαίνεται να επαληθεύονται.

Η σύλληψη των 2

Advertisement

Οι δύο φόρεσαν χειροπέδες, όταν κατόπιν πληροφορίας που έφτασε στις αρχές και αξιολογήθηκε, ανακόπηκε το όχημα ενοικιάσεως που οδηγούσε ο πρώτος στην περιοχή του Αγίου Τύχωνα. Από έρευνες που ακολούθησαν στο σπίτι του και στο οποίο διαμένει επίσης ο 38χρονος Σέρβος, βρέθηκαν πανάκριβα κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας –όπως μια γυναικεία τσάντα μάρκας Louis Voutton, ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα Mont Blanc, ένα ρολόι μάρκας Maurice Lacroix και άλλα- για τα οποία οι δύο δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις και τα οποία, πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία. Στην κατοχή τους εντοπίστηκε επίσης αριθμός δελτίων ταυτότητας διαφόρων εθνικοτήτων για τα οποία επίσης δεν ήταν σε θέση να δώσουν εξηγήσεις.

Τα δύο αυτά πρόσωπα φαίνεται να συνδέονται με υπόθεση διάρρηξης κατοικίας ιδιοκτησία γυναίκας από την Κίνα που βρίσκεται στην περιοχή της Μουταγιάκας, στις 25 Νοεμβρίου, από την οποία είχαν κλαπεί χρήματα, μία τσάντα μάρκας Louis Vuitton και κοσμήματα, συνολικής αξίας 15 χιλιάδων ευρώ. Μετά τη σύλληψη τους, στα πλαίσια αναγνώρισης της περιουσίας που εντοπίστηκε στην κατοχή τους, η γυναίκα από την Κίνα που είχε καταγγείλει διάρρηξη, αναγνώρισε την κλοπιμαία τσάντα της.

Οι δύο αρνούνται ανάμειξη στην υπόθεση. Ο 49χρονος Κροάτης παραδέχτηκε μόνο ότι παρουσίασε στους αστυνομικούς πλαστή ταυτότητα και ισχυρίστηκε ότι την αγόρασε από Τούρκο οδηγό ταξί στα κατεχόμενα, έναντι του ποσού των 50 ευρώ.

Όσον αφορά τον δεύτερο ύποπτο -τον 38χρονο Σέρβο- διαπιστώθηκε ότι είχε συλληφθεί και το 2015 στην Κύπρο από το ΤΑΕ Πάφου. Είχε παρουσιάσει πλαστή Σλοβακική ταυτότητα, συνελήφθη και απελάθηκε από το έδαφος της Δημοκρατίας. Πλαστό δελτίο είχε παρουσιάσει και τώρα.

Πιο κάτω φωτογραφίες που απεικονίζουν κάποια εκ των αντικειμένων που βρέθηκαν στην κατοχή τους:

Και οι δύο οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network