MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διαψεύδει διορισμό ποινικού ανακριτή για επεισόδια στην Υ.Α.&Μ Πάφου η Α.Α.Δ.Ι.Π.Α.

Advertisement

Sponsored by exness

Διαψεύδει διορισμό ποινικού ανακριτή για επεισόδια στην Υ.Α.&Μ Πάφου η Α.Α.Δ.Ι.Π.Α. – «Ουδέν αναληθέστερο» σημειώνει

Ουδέν αναληθέστερο ότι έχει προχωρήσει, αυτεπάγγελτα, στο διορισμό ποινικού ανακριτή, με σκοπό τη διερεύνηση των επεισοδίων που έγιναν στα Γραφεία της Υ.Α.&Μ Πάφου, δηλώνει, σε ανακοίνωση της, η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας (Α.Α.Δ.Ι.Π.Α.).

Advertisement

Η Α.Α.Δ.Ι.Π.Α., με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα σε συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που φέρει την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας να έχει προχωρήσει, αυτεπάγγελτα, στο διορισμό ποινικού ανακριτή και μάλιστα τον ανακριτή να αναχωρεί από Λευκωσία για Πάφο, με σκοπό τη διερεύνηση των επεισοδίων που έγιναν στα Γραφεία της Υ.Α.&Μ Πάφου, με εμπλεκόμενους αλλοδαπούς και μέλη της Αστυνομίας, αναφέρει ότι «περιορίζεται, και αυτό για σκοπούς άρσης οποιασδήποτε παραπληροφόρησης και ταυτόχρονα αποκατάστασης των πραγματικών γεγονότων, να δηλώσει: ουδέν αναληθέστερο».

Σημειώνει, παράλληλα, ότι, στην περίπτωση που για τα γεγονότα που περιβάλλουν τα συγκεκριμένα επεισόδια υποβληθεί καταγγελία η διερεύνηση της οποίας η Α.Α.Δ.Ι.Π.Α. θα κρίνει ότι εμπίπτει εντός της δικαιοδοσίας της, η Επιτροπή δεν θα διστάσει, κατόπιν έγκρισης βέβαια και του Γενικού Εισαγγελέα, να προχωρήσει στη διερεύνηση μιας τέτοιας καταγγελίας.

«Αυτό εξυπακούει και την άσκηση της εξουσίας της αυτεπάγγελτης διερεύνησης με την οποίαν περιβέβλειται η Α.Α.Δ.Ι.Π.Α., εάν αυτό δικαιολογείται από τις περιστάσεις. Αυτά προς πληροφόρηση παντός ενδιαφερόμενου», καταλήγει η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network