MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διανομή τροφίμων στις άπορες οικογένειες στη Λάρνακα ενόψει εορτών

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Δήμος Λάρνακας στα πλαίσια της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ειδικότερα στην προσπάθεια να ενισχύσει τις δυσπραγούσες οικογένειες κατά την περίοδο των εορτών, θα διανείμει τρόφιμα τόσο για τα Χριστούγεννα όσο και για την Πρωτοχρονιά.

Advertisement

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015, μεταξύ των ωρών 7.30 το πρωί με 12.30 το μεσημέρι, θα διανεμηθούν μόνο στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λάρνακας, προμήθειες για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Την Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015, τις ίδιες ώρες, θα διανεμηθούν πάλι στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λάρνακας, οι προμήθειες για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι».

Προστίθεται ότι «πέραν των συνηθισμένων τροφίμων θα δοθούν για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, κοτόπουλο, ρύζι, μακαρόνια και πατάτες, αυγά, λάδι, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και κρασί. Για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι θα δοθούν χοιρινό σουβλάκι και ραβιόλες».

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας (Δημοτικό Μέλαθρο Ευγηρίας).

Ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης και το Δημοτικό Συμβούλιο «ευχαριστούν όλους τους Εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας για την ανιδιοτελή προσφορά τους και αποδεικνύουν καθημερινά ότι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, η αγάπη και η προσφορά προς την πόλη μας, αλλά και προς τον συνάνθρωπό μας, είναι αξίες βαθιά ριζωμένες μέσα μας».

Ο Δεκέμβριος, καταλήγει η γραπτή ανακοίνωση, «είναι μήνας αλληλεγγύης και η συλλογή όσο το δυνατόν περισσοτέρων αγαθών για τις οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη αποτελεί μέγιστη ένδειξη αλτρουισμού».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network