MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διαμονή Κύπριων μαθητών με τρωκτικά-κατσαρίδες σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης-Φωνές γονέων (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Μαθητές πήγαν εκπαιδευτική εκδρομή και καταγγέλλουν ότι ήρθαν… αντιμέτωποι με τρωκτικά και άθλια κατάσταση σε ξενοδοχείο – Φωνάζουν οι γονείς και προειδοποιούν με νομικά μέτρα εναντίον του Υπουργείου Παιδείας – Ζητούν εξηγήσεις για τα κριτήρια επιλογής – Δείτε εικόνες

Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζουν γονείς για τις συνθήκες που βρήκαν τα παιδιά τους σε ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής.

Advertisement

Οι μαθητές Λυκείου της Λευκωσίας που μετέβηκαν για εκπαιδευτική εκδρομή στην Θεσσαλονίκη, ήρθαν «αντιμέτωποι» όπως καταγγέλλουν γονείς, με κατσαρίδες, τρωκτικά, ενώ φωνάζουν για άθλιες συνθήκες υγιεινής στους χώρους του ξενοδοχείου.

Μιλώντας στη Cyprus Times ο κ.Δώρος Ελευθερίου, γονέας μαθητή που συμμετέχει στην εκδρομή, ζήτησε εξηγήσεις από το Υπουργείο Παιδείας. «Εγώ και άλλοι γονείς προσπαθούμε να βρούμε λύση, μείναμε άυπνοι και στα τηλέφωνα με τα παιδιά μας που πήγαν εκδρομή και αντί να περάσουν καλά, αναστατώθηκαν με αυτά που αντίκρισαν».

Όπως τονίζει ο κ.Ελευθερίου, στα δωμάτια και σε άλλους χώρους υπήρχαν κατσαρίδες, τρωκτικά, ενώ τα παιδιά δεν έκαναν μπάνιο, καθώς οι συνθήκες υγιεινής ήταν ανύπαρκτες.

«Ζητάμε εξηγήσεις από το Υπουργείο Παιδείας να μας απαντήσουν ποιοι και με ποια κριτήρια επιλέγουν τα ξενοδοχεία που θα μείνουν οι μαθητές και τα έστειλαν σε τέτοιες άθλιες συνθήκες» είπε.

Την ίδια ώρα διαβεβαίωσε ότι αναμένουν οι γονείς απάντηση από το αρμόδιο Υπουργείο και είπε ότι πρόθεση τους είναι να κινηθούν νομικά. Κάλεσε ταυτόχρονα και άλλους γονείς να επικοινωνήσουν μαζί τους και να οργανωθούν για να βρουν το δίκαιό τους.

Δείτε εικόνες:

Πάντως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η Cyprus Times δεν είναι η πρώτη φορά που μαθητές έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιες συνθήκες σε παρόμοιες οργανωμένες εκδρομές.

Την είδηση έφερε στο φως η εκπομπή «Άλφα Καλημέρα».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network