MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διαμέρισμα, φορτηγά και κατάστημα νυμφικών «τυλίχθηκαν» στις φλόγες… Έτρεχε από φωτιά σε φωτιά η Πυροσβεστική

Advertisement

Sponsored by exness

Τρία τα περιστατικά που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική στη Λευκωσία – Φωτιές σε φορτηγά, διαμέρισμα και κατάστημα νυμφικών – Όλες οι πληροφορίες

Έτρεχε από το μεσημέρι χθες μέχρι τα ξημερώματα σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λευκωσία. Συνολικά τρία περιστατικά κλήθηκε να αντιμετωπίσει στην πρωτεύουσα.

Advertisement

Το πρώτο αφορούσε πυρκαγιά σε διαμέρισμα, το δεύτερο φωτιά σε φορτηγά οχήματα και το τρίτο, σήμερα τα ξημερώματα, σε κατάστημα νυμφικών.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε η ώρα 14.27 χθες όταν λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον 2ο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας στην Παλουριώτισσα.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους
πυροσβεστικό σταθμό Καϊμακλίου με δύο πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 14.48.

Από την πυρκαγιά ζημιές έπαθε η κουζίνα και ο εξοπλισμός της. Από τους καπνούς επηρεάστηκε η βαφή του διαμερίσματος. Ο ιδιοκτήτης απουσίαζε από την οικία του. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε η ώρα 22.48 χθες το βράδυ όταν λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε φορτηγά οχήματα μεταφοράς ζωοτροφών στην οδό Θέμιδος στην Παλουριώτισσα.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους πυροσβεστικό σταθμό Πύλης Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 23.20.

Η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από φορτηγό μάρκας ΜΑΝ και να επηρέασε άλλα 2 οχήματα φορτηγό μάρκας ΗΙΝΟ και ημιφορτηγό μάρκας ISUZU τα οποία ήταν σταθμευμένα πλησίον του εμπλεκόμενου στην πυρκαγιά οχήματος. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Το τρίτο περιστατικό σημειώθηκε η ώρα 04.17 σήμερα τα ξημερώματα μετά από κλήση για πυρκαγιά σε κατάστημα νυμφικών στο Στρόβολο.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους πυροσβεστικό σταθμό Ακροπόλεως με δύο πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 04.47.

Από την πυρκαγιά κάηκε εξοπλισμός του καταστήματος και καπνός προκάλεσε ζημιές σε όλο το κατάστημα.Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal