MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διαμαρτύρονται και κλείνουν τον αυτοκινητόδρομο εταιρείες κατασκευής σκυροδέματος. Ζητούν νέες ζώνες

Advertisement

Sponsored by exness

Διαμαρτύρονται και κλείνουν τον αυτοκινητόδρομο εταιρείες κατασκευής σκυροδέματος – Δίωρη στάση εργασίας στον αυτοκινητόδρομο Πάφου- Λεμεσού, στο ύψος της  Αγίας Βαρβάρας – Από τις 7.00 μέχρι τις 9.00

Σε δίωρη στάση εργασίας και παράλληλη εκδήλωση διαμαρτυρίας στον αυτοκινητόδρομο ΠάφουΛεμεσού, στο ύψος της  Αγίας Βαρβάρας κατέρχονται από τις 7 το πρωί μέχρι τις 9 οι εταιρείες κατασκευής σκυροδέματος και λατόμευσης.

Advertisement

Οι εταιρείες του κλάδου διαμαρτύρονται για την έλλειψη υλικών λατόμευσης στις υφιστάμενες ζώνες λατόμευσης της επαρχίας Πάφου και κυρίως στην κοινότητα Ανδρολύκου.

Η εκδήλωση είχε προγραμματισθεί την προηγούμενη Τρίτη, αλλά αναβλήθηκε, μετά την διευθέτηση συνάντησης με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Κώστα Καδή.

Οι εταιρείες αξιώνουν την παραχώρηση νέων ζωνών για εξαγωγή των πρώτων υλών για την κατασκευή του σκυροδέματος.

Στα πλαίσια της κινητοποίησης έκλεισαν τον αυτοκινητοδρόμο Πάφου-Λεμεσού και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας μεταξύ των ωρών 7.00-9.00.

Οι κατασκευαστές σκυροδέματος και οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα λατομεία διαμαρτύρονται για πολύχρονη καθυστέρηση στον καθορισμό νέων ζωνών, την στιγμή, επισημαίνουν, που τα αποθέματα στις υφιστάμενες έχουν ουσιαστικά εξαντληθεί.

Εκπρόσωποι των εταιρειών επεσήμαναν ότι αντιμετωπίζουν δυσκολίες να καλύψουν  τις αυξημένες ανάγκες της χωράς σημειώνοντας ότι το πρόβλημα ξεκίνησε εδώ και δυο χρόνια και μεγαλώνει καθημερινά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network