MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διαμαρτύρονται έξω από το Προεδρικό συγγενείς κρατούμενων για τη χάρη (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Συγκεντρώθηκαν έξω από το Προεδρικό δεκάδες συγγενείς κρατουμένων – Διαμαρτύρονται για τον τρόπο απονομής της προεδρικής χάρης – Με συνθήματα και πανό στο σημείο – Δείτε εικόνες και βίντεο

Έξω από το Προεδρικό Μέγαρο συγκεντρώθηκαν λίγο πριν το μεσημέρι, δεκάδες συγγενείς κρατουμένων διαμαρτυρόμενοι για τον τρόπο που απονεμήθηκε η προεδρική χάρη.

Advertisement

Ως γνωστόν κρατούμενοι και συγγενείς τους εξέφρασαν από την πρώτη στιγμή την αντίθεση  τους με τον τρόπο που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χειρίστηκε το όλο ζήτημα και εξάσκησε το δικαίωμα του αυτό, χαρακτηρίζοντάς τον άδικο και άνισο.

Εφόσον η αδικία δεν αποκαταστάθηκε, όπως διαμηνύουν, σήμερα προχώρησαν σε ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Με πανό και πλακάτ έφτασαν στις 12 και μισή έξω από την πύλη του Προεδρικού και εν συνεχεία επέδωσαν υπόμνημα με τις θέσεις και εισηγήσεις τους για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Το προεδρικό δέχθηκε να μας ακούσει. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι μας άκουσαν με ανοιχτό μυαλό σε όλες μας τις θέσεις. Η συζήτηση ήταν πολύ θετική θεωρούμε ότι δημιουργήσαμε μια άμεση επικοινωνία ως Σύνδεσμος. Παραδώσαμε το υπόμνημα και μας υποσχέθηκαν ότι όσα συζητήθηκαν θα μελετηθούν όσο το δυνατόν το συντομότερο και θα ανακληθούμε να έρθουμε στο προεδρικό για να συζητήσουμε», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μετά την παράδοση του υπομνήματος.

Όπως είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Προστασίας Δικαιωμάτων Φυλακισμένων και Αποφυλακισθέντων «τo αίτημα μας για αναθεώρηση του τρόπου που εφαρμόστηκε στους κατάδικους της Κεντρικής Φυλακής η Προεδρική Χάρη μέχρι σήμερα δεν έχει εισακουστεί και ούτε υπήρξε η οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνίας από τον οποιοδήποτε αρμόδιο φορέα προς εμάς αναφορικά με αυτό το ζήτημα».

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network