MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διαμαρτυρήθηκαν και ζήτησαν απομάκρυνση της κεραίας οι κάτοικοι της Νέας Εκάλης στη Λεμεσό (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Διαμαρτυρία κατοίκων Νέας Εκάλης στη Λεμεσό για κεραία κινητής τηλεφωνίας – Ζήτησαν απομάκρυνση της κεραίας – Παρόν βουλευτές, εκπρόσωποι κομμάτων και δημοτικοί σύμβουλοι

Advertisement

Την άμεση απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας, ζητούν κάτοικοι της περιοχής Νέας Εκάλης, στη Λεμεσό, οι οποίοι το πρωί συγκεντρώθηκαν στο πάρκο της γειτονιάς τους, που βρίσκεται απέναντι από την οικία όπου έχει τοποθετηθεί η κεραία.

Οι κάτοικοι ανησυχούν για την υγεία τους και αναφέρουν πως, “η κεραία κινητής τηλεφωνίας βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένη  περιοχή, σε πολύ μικρή απόσταση από Γυμνάσια, Δημοτικά, βρεφοκομικούς σταθμούς, πάρκο, παιδότοπο, στρατόπεδο  με  αρκετούς 18χρονους στρατιώτες, αλλά και συμπολίτες- γείτονες μας που βρίσκονται στην 3η ηλικία ή  ανήκουν στην κατηγορία ευπαθών πολιτών, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν”.

Η κεραία,  που έχει καλυφθεί και παρουσιάζεται ως φουγάρο, βρίσκεται τοποθετημένη σε οικία, ο ιδιοκτήτης της οποίας, σύμφωνα με τους διαμαρτυρόμενους, έχει εκφράσει την πρόθεση του να ζητήσει την αφαίρεση της, από τον παροχέα κινητής τηλεφωνίας.

Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας παρευρέθηκαν βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Λεμεσού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network