MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διαμαρτυρία στη Δερύνεια «Κλείστε τα οδοφράγματα» (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Η διαμαρτυρία γίνεται με αφορμή την διάνοιξη του οδοφράγματος Δερύνειας – Τι είχε αναφέρει στην Cyprus Times ο αδελφότεκνος του Σολωμού Σολωμού, Άγγελος Κυριάκου

Advertisement

Παγκύπρια διαμαρτυρία για το κλείσιμο των οδοφραγμάτων πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο οδόφραγμα Δερύνειας.

Η διαμαρτυρία γίνεται με αφορμή την διάνοιξη του οδοφράγματος Δερύνειας, αλλά και την εικόνα που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό με τις ουρές αυτοκινήτων Ελληνοκυπρίων να καταφεύγουν στα κατεχόμενα για ψώνια, καύσιμα και αναψυχή.

Στη διαμαρτυρία συμμετάσχει και ο πατέρας του ήρωα Σολωμού Σολωμού, Σπύρος Σολωμού, ο οποίος με κείμενο του στις 8 Οκτωβρίου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ άλλων αναφέρει «Εγώ ο πατέρας του Σολωμού Σολωμού αν έβλεπα ότι το άνοιγμα του οδοφράγματος Δερύνειας μας έφερνε κοντά στην λύση του κυπριακού προβλήματος θα ήμουνα ο πρώτος που θα υποστήριζε το άνοιγμα του.. Όμως αυτά τα 15 χρόνια που είναι ανοιχτά τα οδοφράγματα και η συνεχώς οικονομική στήριξη που παρέχουμε στα κατεχόμενα μόνο πιο μακριά από την λύση μας οδήγησαν».

Φωτογραφίες και βίντεο από το group στο Facebook «Διαμαρτυρία ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ»

Μιλώντας στη Cyprus Times o αδελφότεκνος του Σολωμού, Άγγελος Κυριάκου είχε δηλώσει ότι «πρόκειται για μια αυθόρμητη πρωτοβουλία η οποία δεν έχει κανένα κομματικό ή πολιτικό χρωματισμό και διοργανώνεται από την οικογένεια του ήρωα Σολωμού Σολωμού αλλά και από την οικογένεια του Τάσου Ισαάκ. Σκοπός, όπως ανέφερε της εκδήλωσης, δεν είναι μόνο η ακύρωση της διάνοιξης του οδοφράγματος Δερύνειας αλλά και το κλείσιμο όλων των οδοφραγμάτων που συντηρούν τον κατακτητή».

Ανάλογη διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε και στην Αθήνα από Κύπριους φοιτητές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network