MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διαμαρτυρία ΣΕΚ για μη διορισμό εκπροσώπου της στο ΔΣ του ΚΟΑΓ

Advertisement

Sponsored by exness

H ανακοίνωση της ΣΕΚ

Πλήρη απογοήτευση για τη «μονομερή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου» να αφαιρέσει τη ΣΕΚ από τη συμμετοχή της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Ανάπτυξης Γης (ΚΟΑΓ), εκφράζει η Συνδικαλιστική Οργάνωση.

Advertisement

Σε ανακοίνωσή της η ΣΕΚ σημειώνει ότι η πρακτική αυτή διαχρονικά εφαρμοζόταν μέχρι και σήμερα.

Υπενθυμίζει πως η θεσμική εκπροσώπηση της ΣΕΚ προκύπτει μέσα από τον κοινωνικό χαρακτήρα της πολιτικής στέγασης και στην προσπάθεια εκπροσώπησης των δικαιούχων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, μια πρακτική που τύγχανε αναγνώρισης και σεβασμού από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις, αρχής γενομένης από αυτή του Προέδρου Βασιλείου.

«Η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου θεωρείται ως εχθρικά διακείμενη προς το Συνδικαλιστικό Κίνημα, καθώς ο κοινωνικός χαρακτήρας του ΚΟΑΓ και η φιλοσοφία που διαχρονικά διέπει τη συμμετοχή του στο Διοικητικό Συμβούλιο, σας είχε γνωστοποιηθεί επανειλημμένα, τόσο δια ζώσης όσο και με γραπτή επιστολή», αναφέρεται.

Παράλληλα αναδεικνύεται το γεγονός πως ο εκπρόσωπος της ΣΕΚ συμμετείχε αποτελεσματικά και ουσιαστικά στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο με απόλυτη επάρκεια και επιτυχία. Η ΣΕΚ προσθέτει πως σε συνάρτηση με το γεγονός ότι πληροί τις προϋποθέσεις, θα έπρεπε να είχε αξιολογηθεί διαφορετικά προς όφελος και της εύρυθμης λειτουργίας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ΣΕΚ εισηγείται όπως το Υπουργικό Συμβούλιο προβεί σε διορθωτική απόφαση, η οποία θα επαναφέρει τη θεσμική συμμετοχή της, διασφαλίζοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα του Οργανισμού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network