MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διαμαρτυρία πολιτών για τη μη ποινική δίωξη αστυνομικών στην υπόθεση δολοφονιών γυναικών (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Γυναικείες οργανώσεις διαμαρτύρονται για τις δολοφονίες Μεταξά και τη μη ποινική δίωξη αστυνομικών – Μη ποινική δίωξη των μελών της Αστυνομίας για την υπόθεση Μεταξά, αποφάσισε η Νομική Υπηρεσία τις προηγούμενες ημέρες – Δείτε εικόνες

Διαμαρτυρία πραγματοποιείται έξω από τη Νομική Υπηρεσία από πολίτες που διαμαρτύρονται για τη μη ποινική δίωξη των 15 αστυνομικών, για την υπόθεση των επτά θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά.

Advertisement

Με πλακάτ και συνθήματα πολίτες φωνάζουν ενάντια στην απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας, ενώ στην διαμαρτυρία παρευρέθηκαν και βουλευτές.

Σε ανακοίνωση του το Γυναικείο Κίνημα ΠΟΓΟ αναφέρει ότι εκφράζουν την αντίθεση τους την απογοήτευση και θυμό τους για την εξέλιξη της όλης υπόθεσης. «Κατά την άποψη μας η απόφαση δηλώνει εγκληματική ανοχή σε ανεπίτρεπτες συμπεριφορές μισογυνισμού και ρατσισμού και στέλνει λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία. Καμιά ανοχή στην ανοχή».

Υπενθυμίζεται ότι δύο χρόνια μετά, η Νομική Υπηρεσία με ανακοίνωση της έβαλε τέλος σε κάθε ενδεχόμενο απόδοσης ποινικών ευθυνών σε οποιοδήποτε μέλος της αστυνομικής δύναμης, με φόντο την πολύκροτη υπόθεση των κατά συρροή δολοφονιών από τον Νίκο Μεταξά.

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network