MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διαμαρτυρία νοσηλευτών αύριο έξω από τη Βουλή για τα προβλήματα στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Advertisement

Sponsored by exness

Διαμαρτυρία νοσηλευτών αύριο έξω από τη Βουλή για τα προβλήματα στο Μακάρειο Νοσοκομείο – Σκοπός η ανάδειξη των προβλημάτων υποστελέχωσης στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών

Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Βουλή, θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη στις 11:00, η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑΣΥΝΟ), με την ευκαιρία της συζήτησης στη Βουλή του θέματος «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών στο Μακάρειο Νοσοκομείο και τρόποι επίλυσής τους. Η ανάγκη για ανακαίνιση και επέκταση της Μονάδας».

Advertisement

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν, στον ελεύθερο τους χρόνο, μέλη της συντεχνίας που εργάζονται στη Μονάδα ώστε να μην επηρεαστεί η λειτουργία της, καθώς επίσης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ΠΑΣΥΝΟ σημειώνει ότι «σκοπός της εκδήλωσης είναι ν’ αναδειχθούν γι’ ακόμη μια φορά τα προβλήματα της νοσηλευτικής υποστελέχωσης στη Μονάδα τα οποία, παρά τις διαβεβαιώσεις όλων των φορέων, δεν έχουν επιλυθεί. Δεν επιθυμούμε να επηρεάσουμε τις εργασίες της Μονάδας αλλά να ασκήσουμε πίεση ώστε να επιλυθούν προβλήματα που αφορούν την υπηρεσία ζωτικής σημασίας και τα νεογνά».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network