MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διαμαρτυρία αύριο έξω από το ΥΠΑΝ ανακοίνωσε ο Παγκύπριος Ανεξάρτητος Σύνδεσμος

Advertisement

Sponsored by exness

Θα παραδωθεί υπόμνημα διαμαρτυρίας στην Υπουργό Παιδείας, καθώς και αναλυτικό κατάλογο των αιτημάτων Θα ζητηθεί επίσης, έναρξη διαλόγου ουσίας με την Υπουργό

Έξω από το Υπουργείο Παιδείας αναμένεται να πάει την Παρασκευή 1η Μαρτίου ο Παγκύπριος Ανεξάρτητος Σύνδεσμος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Advertisement

Ο Παγκύπριος Ανεξάρτητος Σύνδεσμος πάει έξω από το Υπουργείο Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας, για τους ακόλουθους λόγους:

● Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε μαζί ή και χωρίς τις Συντεχνίες και τους Συνδέσμους τα αιτήματά μας. Το χρωστάμε στους συναδέλφους που θυματοποιήθηκαν στα Προγράμματα ΠΟΣ και στα πρωινά ΔΡΑΣΕ, αλλά πολύ περισσότερο στους συναδέλφους που θα θυματοποιηθούν στα Προγράμματα ΚΙΕ και στα απογευματινά ΔΡΑΣΕ.

● Είναι Μάρτης κι ακόμα δεν γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι με τα 12 Προγράμματα τον Σεπτέμβρη του 2024. Αρνούμαστε να περάσουμε άλλο ένα καλοκαίρι μέσα στην άγνοια και την ανασφάλεια του «περίμενε».

● Ο υποβιβασμός των μητρώων ειδικοτήτων είναι ήδη γεγονός. Προηγούνται άτομαπου έχουν περάσει στις εξετάσεις διορισίμων έναντι των συναδέλφων που δοκιμάζονται στις ακροάσεις ειδικοτήτων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα κριτήρια εισδοχής να είναι άσχετα με το αντικείμενο διδασκαλίας. Δηλαδή δίνεις γραπτές εξετάσεις για να μπεις σε τάξη (αφού οι εξετάσεις αυτές αφορούν τη διδασκαλία σε πρωινή τάξη) και στο τέλος καταλήγεις να διδάσκεις σε ιδιαίτερο απογευματινό μάθημα το μουσικό όργανο!

«Την Παρασκευή, 1 η Μαρτίου 2024, στις 11.00 π.μ., θα παραδώσουμε υπόμνημα διαμαρτυρίας στην Υπουργό Παιδείας, καθώς και αναλυτικό κατάλογο των αιτημάτων μας. Θα ζητήσουμε επίσης την έναρξη διαλόγου ουσίας με την Υπουργό για τη διευθέτηση των αιτημάτων μας».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network