MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διάλογος ναι αλλά… χωρίς αποτέλεσμα

Advertisement

Sponsored by exness

Εξαγγέλλει την υποψηφιότητα του για τις Προεδρικής Εκλογές του 2018 ο Λιλλήκας και ψάχνει υποστηρικτές-Στράφηκε στον ενδιάμεσο χώρο-Είχε σήμερα συνάντηση με τον Νικόλα Παπαδόπουλο

Advertisement

Ήταν μια πολύ καλή συνάντηση σε ένα πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα, αλλά δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, δήλωσε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας εξερχόμενος των γραφείων του ΔΗΚΟ στη Λευκωσία, όπου είχε άτυπη συνάντηση, 45 περίπου λεπτών, με τον Πρόεδρο του κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλο.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Λιλλήκας είπε ότι είναι ανοικτός σε διαβουλεύσεις και σε άλλες προσκλήσεις για συναντήσεις με άλλα κόμματα. Ερωτηθείς εάν προγραμματίζει συναντήσεις ο ίδιος με άλλα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου, ο κ. Λιλλήκας είπε ότι άτυπες συναντήσεις είχε και με το κίνημα Αλληλεγγύη αλλά και με τους Οικολόγους. “Αναμένουμε να ορισθεί συνάντηση με την ΕΔΕΚ”.

Κληθείς να σχολιάσει παράπονα από κόμματα του κέντρου ότι η απόφασή του να εξαγγείλει τώρα την υποψηφιότητά του είναι βεβιασμένη, ο Γιώργος Λιλλήκας είπε ότι δεν θέλησε να απαντήσει, λέγοντας ότι “δεν θέλω να προβώ στην καλλιέργεια ενός αρνητικού κλίματος, ούτε ενός κλίματος αντιπαράθεσης. Εμείς πιστεύουμε ότι υπάρχουν προοπτικές συνεργασίας”.

Στην ερώτηση εάν πιστεύει ότι στον ενδιάμεσο χώρο υπάρχουν περισσότερα που τους ενώνουν παρά να τους χωρίζουν, απάντησε: “ασφαλώς. Όταν υπάρχει καλή βούληση μπορούμε να χτίσουμε σε αυτά που μας ενώνουν”.

Ερωτηθείς εάν θα ξαναδεί το ΔΗΚΟ απάντησε “ασφαλώς”.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network