MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διαφωνία για όχημα που της πούλησε πριν την αποτρόπαια πράξη ξυλοδαρμού της γυναίκας με το βρέφος

Advertisement

Sponsored by exness

Αποτροπιασμός για το βίντεο ξυλοδαρμού γυναίκας στην Λάρνακα – Τι αναφέρουν στις αρχές οι δύο πλευρές – Προηγήθηκε διαφωνία για ένα όχημα που πούλησε ο 43χρονος στην γυναίκα – Τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον του

Αφορμή του καταδικαστέου περιστατικού ξυλοδαρμού γυναίκας την ώρα που κρατούσε ένα παιδί στην αγκαλιά της στη Λάρνακα και κάνει τον γύρο του διαδικτύου από το πρωί, φαίνεται να ήταν η διαφωνία που είχαν προηγουμένως οι δύο πλευρές για ένα όχημα που πούλησε ο 43χρονος συλληφθείς στην γυναίκα.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times η γυναίκα, αιτήτρια πολιτικού ασύλου, ισχυρίστηκε στην καταγγελία της στην Αστυνομία μετά το περιστατικό ξυλοδαρμού, ότι αγόρασε όχημα από τον 43χρονο και διαπίστωσε πως αυτό είχε διάφορες μηχανικές βλάβες. Τότε, η γυναίκα πήρε, όπως είπε, το αυτοκίνητο σε μηχανικό ο οποίος και τη συμβούλεψε να επιστρέψει το όχημα στον πωλητή.

Η γυναίκα, συνοδεία συγγενικών της προσώπων μετέβη στην οικία του 43χρονου και του ζήτησε να επιστραφούν τα χρήματα. Τότε ξεκίνησε έντονη διαφωνία και ακολούθησαν τα όσα καταδικαστέα καταγράφονται στο επίμαχο βίντεο.

Ο 43χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας και είναι αντιμέτωπος με υπόθεση που αφορά τον Πέρι της Καταπολέμησης Ορισμένων Μορφών και Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας Νόμο, τον Πέρι της Πρόληψης και Καταπολέμησης της Βίας κατά των Γυναικών Νόμο, επίθεση με πρόκληση πραγματική σωματική βλάβη, δημόσια εξύβριση και απειλή.

Ανακρινόμενος ο 43χρονος αναφέρθηκε στο περιστατικό πώλησης του οχήματος, ωστόσο ισχυρίζεται ότι του ζήτησαν χρήματα χωρίς να επιστρέψουν το όχημα και χωρίς να υπάρχει κάποια απόδειξη, μη δικαιολογώντας βεβαίως την πράξη του. Ο 43χρονος δίνει και άλλους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται από τις αρχές.

Το περιστατικό καταδίκασαν από το πρωί κόμματα, οργανωμένα σύνολα και ΜΚΟ, ενώ παρέμβαση έκανε και ο Γενικός Εισαγγελέας ζητώντας ποινική έρευνα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network