MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διαδικτυακός «πόλεμος» Οδυσσέα – Παμπορίδη στη «σκιά» παύσης Πολύζου από ΟΚΥπΥ (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Στη σκιά της παύσης του Νίκου Πολύζου από τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή του ΟΚυΠΥ, ξέσπασε διαδικτυακός πόλεμος μεταξύ του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, και του τέως Υπουργού Υγείας, Γιώργου Παμπορίδη.

Advertisement

Η αρχή έγινε με την ανάρτηση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην οποία ανέφερε τόσο ο νυν όσο και ο τέως Υπουργός Υγείας, κατηγόρησαν ως εχθρό του Γενικού Σχεδίου Υγείας όταν η Ελεγκτική Υπηρεσία ετοίμασε «έκθεση για τους προβληματικούς διορισμούς του Προέδρου και του ΓΔ του ΟΚΥπΥ».

Στην πορεία και τα δύο πρόσωπα – Σερ Ντέιβιντ Νίκολσον και Νίκος Πολύζος- που επιλέχθηκαν από τους δυο Υπουργούς, παύθηκαν από τις θέσεις τους. Ο κύριος Μιχαηλίδης, στην πρώτη του ανάρτηση, αναφέρει επίσης, «Τώρα, αφού προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στο ΓΕΣΥ, και οι 2 απολύθηκαν. Η ζημιά έμεινε».

Η απάντηση από τον τέως Υπουργό Υγείας δεν άργησε να έρθει. Ο κύριος Παμπορίδης απαντώντας στην ίδια δημοσίευση κατηγόρησε τον κύριο Μιχαηλίδη ότι ψεύδεται αναφερόμενος στο πρόσωπο του και του ζήτησε να παραθέσει έστω μία αναφορά του για το θέμα του Γενικού Διευθυντή του ΟΚΥπΥ.

Ξεκαθάρισε δε ότι επέπληξε τον κύριο Μιχαηλίδη «για την επίθεση στον @DavidNichols0n η επιλογή του οποίοι ήταν δίκη μου αλλά ποτέ για τον ΓΔ ο οποίος διορίστηκε αφού έφυγα με εκ των έσω στήριξη…».

Ο τέως Υπουργός συνέχισε με άλλα δύο tweets στα οποία αναφέρει «Ο Πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΟΚΥπΥ μάλιστα είχαν προειδοποιήσει πριν την λήψη της απόφασης αλλά αγνοήθηκαν με επιμονή του γνωστού παράγοντα. Απ ότι μαθαίνω καταγράφηκαν στα πρακτικά και τα έχετε.», «Εξ όσων γνωρίζω αυτός ο διορισμός αποτέλεσε και τον βασικό λόγο παραίτησης του Αντιπροέδρου.».

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης επανήλθε, δημοσιεύοντας το πρακτικό διορισμού του Νίκου Πολύζου, στο οποίο φαίνεται η υπογραφή του Σερ Ντέιβιντ Νίκολσον.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network