MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στην Άλασσα. Καίγεται μεγάλος αριθμός οχημάτων (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στην Άλασσα – Καίγεται μεγάλος αριθμός οχημάτων – Δύσκολη και επικίνδυνη η πρόσβαση στον σκουπιδότοπο Βατί

Διαχειρίσιμη είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε στην Άλασσα το απόγευμα της Παρασκευής και έθεσε σε κινητοποίηση δυνάμεις πυρόσβεσης από όλες τις Επαρχίες.

Advertisement

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι διαχείρισημη και κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση και δένδρα.

Κατά την εξέλιξη οι πυροσβεστικές δυνάμεις προστάτευσαν υποστατικά συμπεριλαμβανομένου πρατηρίου πετρελαιοειδών και βιολογικό Σταθμό.

Η πυρκαγιά αυτή την ώρα συνεχίζει να μαίνεται στο σκουπιδότοπο Βατί, ωστόσο η πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων καθίσταται δύσκολη και επικίνδυνη. Επίσης στο υποστατικό ανακύκλωσης παλαιών οχημάτων όπου καίγεται μεγάλος αριθμός οχημάτων.

Οι δυνάμεις συνεχίζουν να επιχειρούν στην ύπαιθρο για πλήρη οριοθέτηση της πυρκαγιάς και κατάσβεση μικρών εστιών, όπως επίσης και για αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων.

Οι δυνάμεις θα επιχειρούν καθ’όλη τη διάρκεια της νύκτας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network