MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεσμοφύλακας σε άδεια ασθενείας από το 2015

Advertisement

Sponsored by exness

Δεσμοφύλακας των Κεντρικών Φυλακών βρίσκεται σε άδεια ασθενείας από το 2015 – Κλήθηκε 12 φορές ενώπιον ιατροσυμβουλίου αλλά δεν εμφανίστηκε καμία – Όσα αναφέρονται στην έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Προσλήφθηκε το 2006 αλλά από το 2015 απουσιάζει με άδεια ασθενείας, δεσμοφύλακας των Κεντρικών Φυλακών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για το Υπουργείο Δικαιοσύνης που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Advertisement

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην έκθεση του Ελεγκτή, συγκεκριμένος δεσμοφύλακας, που προσλήφθηκε στο Τμήμα Φυλακών το 2006 και εξακολουθεί να κατέχει οργανική θέση μέχρι σήμερα, απουσιάζει από τα καθήκοντά του, εφόσον βρίσκεται με άδεια ασθένειας από τις 4.1.2015 μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Όπως διευκρινίζεται στην έκθεση, το εν λόγω μέλος, από τις 26.4.2016, είναι με άδεια ασθενείας χωρίς απολαβές. Περαιτέρω, από το 2015 κλήθηκε ενώπιον του Ιατροσυμβουλίου συνολικά δώδεκα φορές, και δεν εμφανίστηκε σε καμία
συνεδρία.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, το γεγονός ότι δεν εργάζεται για περίοδο μεγαλύτερη των έξι χρόνων, μαζί με τη συστηματική άρνησή του να παρουσιαστεί ενώπιον του Ιατροσυμβουλίου, συνιστούν σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα. Επιπρόσθετα, από τις 28.6.2019 μέχρι σήμερα, δεν έχει προσκομίσει κανένα ιατρικό πιστοποιητικό, παρά τις επανειλημμένες υποδείξεις από τη Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών και συνεπώς, θεωρείται ότι διαπράττει και το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης απουσίας από το καθήκον του.

Για τον συγκεκριμένο δεσμοφύλακα βρίσκεται σε εξέλιξη πειθαρχική έρευνα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal