MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δέσμευση ΠτΔ για μετακίνηση ασφαλτικών στο Δάλι ζητούν κάτοικοι

Advertisement

Sponsored by exness

«Αφήσατε το πρόβλημα χωρίς άλλη παρέμβαση ξέροντας ότι θα φτάσει σε αδιέξοδο»

Μεγάλη λύπη και αγανάκτηση εκφράζει προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Ομάδα Πρωτοβουλίας Μητέρων Ενορίας «Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης» στο Δάλι, αφού αποχωρεί από την Προεδρία με άλυτο ακόμα το ζήτημα μετακίνησης των μονάδων παραγωγής ασφαλτικού σκυροδέματος.

Advertisement

«Ένας αγώνας 8 χρόνων θάβεται σε πολιτικά, οικονομικά και άλλα συμφέροντα με τη βοήθεια πολλών. Η αγανάκτηση μας μεγάλη όταν αντιλαμβανόμαστε την προσπάθεια εμπαιγμού μας μετά από τόσον αγώνα να αποκτηθούν κινητές μονάδες παραγωγής ασφάλτου ενώ η μετακίνηση δεν έχει γίνει», αναφέρουν σε επιστολή τους προς τον Πρόεδρο.

«Αφήσατε το πρόβλημα χωρίς άλλη παρέμβαση ξέροντας ότι θα φτάσει σε αδιέξοδο», προσθέτουν.

Του αναφέρουν επίσης ότι άφησε την τύχη τους στα χέρια της επόμενης κυβέρνησης που κανείς δεν ξέρει αν θα υλοποιήσει την απόφαση του Υπουργικού του Συμβουλίου.

«Πώς είναι δυνατόν τρία χρόνια μετά η μετακίνηση να μην έχει γίνει; Πώς είναι δυνατόν να γίνεται ανοχή παρακοής δικαστικού διατάγματος από τη μία μονάδα παραγωγής, να συνεχίζει να δουλεύει και κανείς θεσμός να μην μπορεί να επιληφθεί του προβλήματος; Πώς είναι δυνατόν να μην μπορείτε να επιβληθείτε στις υπηρεσίες του κράτους για να κάνουν το αυτονόητο προασπίζοντας την υγεία των πολιτών σας; Πώς είναι δυνατόν εκ των πραγμάτων να έχει ψηφιστεί νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας των μονάδων και να συζητούν σαν λύση κινητές πλέον μονάδες που δεν θα υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο;», διερωτώνται.

Στην επιστολή ασκείται κριτική στον Πρόεδρο Αναστασιάδη ότι «έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια».

«Στα μάτια των παιδιών μας και τα δικά μας η προσπάθεια σας απέτυχε. Υπήρχε η ειλικρινής πρόθεση αλλά δεν τα καταφέρατε. Θα συνεχίσει ο κόσμος εδώ ναφοβάται, να νοσεί και να πεθαίνει και η υστεροφημία σας δεν θα σας δικαιώσει», αναφέρεται.

Τον καλούν να δεσμεύσει όλους πριν αποχωρήσει, να κάνει σύσκεψη με όλους τους εμπλεκομένους και να αφήσει τετελεσμένα που θα μπορούν να διασφαλίσουν την υγεία τους και θα είναι προς υλοποίηση. Είναι ντροπή, προσθέτουν τόσος κόσμος να προδίδεται και να μένει χωρίς ελπίδα για ένα πρόβλημα που για χρόνια προσπαθούσε να ακουστεί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network