MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεντροφύτευση στο Πάρκο Γλυπτικής και στο Δημοτικό Μουσείο «Thalassa»

Advertisement

Sponsored by exness

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, στο Πάρκο Γλυπτικής και στο Δημοτικό Μουσείο «Thalassa» δύο δενδροφυτεύσεις αντίστοιχα, παρουσία του Δημάρχου Αγίας Νάπας Χρίστου Ζαννέττου. Φυτεύτηκαν στους δύο χώρους πέρα των 70 φυτών και δεντρυλλίων

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αγίας Νάπας αναφέρει πως η πρώτη δεντροφύτευση, έγινε στο Πάρκο Γλυπτικής και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο «Αρωμα» Αγίας Νάπας – Φίλοι Πάρκου Γλυπτικής, ενώ η δεύτερη στο πλαίσιο της διαδραστικής παράστασης «Η μυστήρια εξαφάνιση του μπλε» από το Θέατρο Piccolo όπου τα παιδιά της παράστασης φύτευσαν στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Μουσείου «Thalassa» το δικό τους φυτό.

Advertisement

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Xρίστος Ζαννέττου, ευχαρίστησε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τον Πρόεδρο Χριστάκη Πίττα και τα Μέλη του Συνδέσμου «Αρωμα» Αγίας Νάπας – Φίλοι Πάρκου Γλυπτικής που για μία ακόμη φορά πραγματοποίησαν δεντροφύτευση στο Πάρκο Γλυπτικής και συνέβαλαν στον περαιτέρω εμπλουτισμό του με φυτά και τους συνεχάρη που διαχρονικά στηρίζουν με την εθελοντική τους δράση ποικιλοτρόπως τον Δήμο Αγίας Νάπας.

«Θα συνεχίσουμε», πρόσθεσε «να πρασινίζουμε την πόλη μας και να στηρίζουμε δράσεις που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών μας και παραδειγματίζουν το σύνολο της κοινωνίας και το βοηθούν με τον τρόπο αυτό να αποκτήσει οικολογική συνείδηση και να αγαπάει και να προστατεύει το περιβάλλον».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Αρωμα» Αγίας Νάπας Φίλοι Πάρκου Γλυπτικής Χριστάκης Πίττας «ευχαρίστησε το Δήμαρχο που είναι πάντοτε παρών στις δράσεις του Συνδέσμου και τις στηρίζει και διαβεβαίωσε ότι ο Σύνδεσμος με τις εθελοντικές του δράσεις θα στηρίζει εμπράκτως το Δήμο Αγίας Νάπας».

Κατά τη δεντροφύτευση στο Μουσείο, ο κ. Ζαννέττου ανέφερε ότι «ο συνδυασμός μίας θεατρικής παράστασης με παιγνίδια μέσα από την οποία προβάλλεται η δύναμη της φιλίας, της ομαδικότητας και της συνεργασίας και ταυτόχρονα η διεξαγωγή δενδροφύτευσης μάς βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και επικροτούμε τέτοιες δράσεις, αφού τα παιδιά μας όχι μόνο θα βοηθηθούν να αποκτήσουν θεατρική παιδεία αλλά και οικολογική συνείδηση και να μαθαίνουν από μικρή ηλικία να αγαπάνε και να προστατεύουν το περιβάλλον».

Διαβεβαίωσε, τέλος, ότι ο Δήμος πάντοτε θα στηρίζει δράσεις που έχουν ως στόχο την παιδεία, την καλλιέργεια και την ευαισθητοποίηση των παιδιών πάνω σε διάφορα θέματα που αφορούν το περιβάλλον και την κοινωνία γενικότερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network