MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεν υπέστη καρδιακό η άτυχη 68χρονη… Τι προκάλεσε το δυστύχημα

Advertisement

Sponsored by exness

Διενεργήθηκε σήμερα η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 68χρονης Στέλλας Ζορπά που «χάθηκε» χθες βράδυ στην άσφαλτο – Δεν υπέστη καρδιακό επεισόδιο – Ποια άλλα δύο ενδεχόμενα εξετάζονται

Advertisement

Το τελευταίο θύμα της ασφάλτου, η 68χρονη Στέλλα Ζορπά, δεν υπέστη καρδιακό επεισόδιο πριν από το θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες στο παλαιό δρόμο Κόσιης – Αθηαίνου, σύμφωνα με τα όσα κατέδειξε η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε σήμερα επί της σορού της.

Ως εκ τούτου εξετάζεται το ενδεχόμενο κατά πόσο η 68χρονη αποκοιμήθηκε ή αποσπάστηκε η προσοχή της λόγω του κινητού της τηλεφώνου με αποτέλεσμα στη συνέχεια να χάσει τον έλεγχο του οχήματος της, να προσκρούσει σε κυπαρίσσι και να επέλθει το μοιραίο.

Από τις εξετάσεις που διενήργησε η αστυνομία φαίνεται ότι η άτυχη Στέλλα είχε αναπτύξει ταχύτητα άνω του επιτρεπτού ορίου αλλά δε διαπιστώθηκε να έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Στο μεταξύ, διαφάνηκε ότι η 68χρονη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της αρκετά μέτρα μακριά από το κυπαρίσσι στο οποίο προσέκρουσε τελικά το όχημα της και ακινητοποιήθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 68χρονη ήταν σύζυγο του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της βιομηχανικής εταιρείας ξηρών καρπών Ζορπά, Γιάννη Ζορπά. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network