MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεν τον έσωσε το κράνος… Υπέκυψε στα τραύματα του ο 35χρονος Γιώργος από το Παραλίμνι (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Άλλο ένα θανατηφόρο δυστύχημα – Υπέκυψε στα τραύματα του 35χρονος Γιώργος από το Παραλίμνι – Η μοτοσικλέτα του είχε συγκρουστεί με αυτοκίνητο – Εκτινάχθηκε στην άσφαλτο – Έφερε προστατευτικό κράνος

Υπέκυψε στα τραύματα του μετά από σοβαρή οδική σύγκρουση που συνέβη χτες το απόγευμα στο Παραλίμνι, ο Γιώργος Κορωνίδης 35 ετών από το Παραλίμνι.

Advertisement

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7:45 αργά χθες το απόγευμα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονη στην οδό Κοραή στο Παραλίμνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 35χρονος.

Από τη σύγκρουση, ο μοτοσικλετιστής εκτινάχθηκε στην άσφαλτο και τραυματίστηκε σοβαρά. Να σημειωθεί ότι, έφερε προστατευτικό κράνος.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διασωληνώθηκε και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου γύρω στις 2 σήμερα τα ξημερώματα υπέκυψε στα τραύματα του.

Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, χαρακτηριστικό της βίαιης σύγκρουσης είναι, όπως θα δείτε και στις πιο κάτω φωτογραφίες, ότι η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα, μοιράστηκε στα δύο, με αποτέλεσμα το ένα μέρος της να καταλήξει σε άλλο, διερχόμενο όχημα.

Η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την νεκροτομή που θα διενεργήσει την Παρασκευή η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network