MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Δεν τον αντιλήφθηκα». Παρουσιάστηκε στην Αστυνομία ο οδηγός που παρέσυρε τον 12χρονο ποδηλάτη στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Παρουσιάστηκε στις αρχές ο οδηγός που παρέσυρε 12χρονο ποδηλάτη στη Λεμεσό – Δίνει κατάθεση και αναφέρει ότι δεν αντιλήφθηκε το τροχαίο

Ενώπιον της Τροχαίας Λεμεσού παρουσιάστηκε πριν από λίγο ο οδηγός που χθες το απόγευμα παρέσυρε και τραυμάτισε 12χρονο ποδηλάτη στην περιοχή των Πάνω Πολεμδιών στη Λεμεσό και στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή.

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 60χρονο ο οποίος δήλωσε στις αρχές ότι δεν αντιλήφθηκε ότι παρέσυρε τον μικρό και γι’ αυτό δεν σταμάτησε στο σημείο.

Αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στην Αστυνομία ενώ φαίνεται ότι το όχημα του ταυτίζεται με την περιγραφή που είχε εξασφαλίσει και δημοσιεύσει η Αστυνομία και φέρει ζημιά στο δεξί καθρεφτάκι οδηγού.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε χθες γύρω στις 5 και μισή το απόγευμα όταν στον 8ο δρόμο στα Πάνω Πολεμίδια στη Λεμεσό, ενώ άγνωστο πρόσωπο οδηγούσε το αυτοκίνητό του με δυτική κατεύθυνση, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με ποδήλατο που οδηγούσε 12χρονος από τη Λεμεσό.

Από τη σύγκρουση το ποδήλατο ανατράπηκε σε παρακείμενο χωράφι, με αποτέλεσμα ο 12χρονος να τραυματιστεί στο πόδι και να μεταφερθεί προληπτικά στο Τμήμα Α’ Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Tο κάλυμμα του εξωτερικού δεξιού καθρέφτη του συγκεκριμένου οχήματος έπεσε στην άσφαλτο και παραλήφθηκε από την Αστυνομία.

Η Αστυνομία, από χθες ζητούσε τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό οδηγού που εγκατέλειψε τη σκηνή τροχαίου ατυχήματος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network